Skip to main content

Discovery, primul serial de ficţiune: cu Tim Roth - Lie to me şi Richard Madden - Urzeala Tronurilor. Ridley Scott producător

 

Goana dupa aur - serial DiscoveryTeleviziunea de documentare Discovery Channel anunţă lansarea primului său serial de ficţiune - "Klondike", în România.

Publicitate

Producţia îi are în rolurile principale pe Richard Madden (Urzeala Tronurilor), Tim Roth (Lie to me, Pulp Fiction), Abbie Cornish (Bright Star) şi Sam Shepard (August: Osage County, Out of the Furnace).

Serialul poartă semnătura lui Ridley Scott în calitate de producător executiv.

Premiera serialului în România, pe 5 martie

În România, premiera serialului Klondike va fi difuzatată, pe 5 martie (miercuri), de la ora 22.00. Primul episod al serie a fost difuzată pe 20 ianuarie în Statele Unite şi a obţinut în prime-time o audienţă de 3,4 milioane de telespectatori.

Promo-ul serialului Klondike - Discovery Channel

http://www.youtube.com/watch?v=G41dGDIW25c

Serialul urmăreşte "un moment istoric, care a schimbat radical destinele a sute de mii de oameni plecati in "Goana dupa Aur" din Yukon", potrivit unui comunicat al Discovery Channel.

Noua producţie de la Discovery este o ecranizare a romanului lui Charlotte Gray "Căutătorii de aur: Cum e să dai lovitura în Klondike".

Ada Roseti, despre serialul de ficţiune de la Discovery:

"În ultimii ani, Discovery a realizat mai multe programe despre căutători de aur care au devenit în scurt timp unele dintre cele mai populare emisiuni în rândul telespectatorilor noştri la nivel global. De aceea, decizia de a continua cu acest gen şi în zona de ficţiune a fost una firească. Pe lângă o distribuţie remarcabilă, Klondike este o combinaţie de ficţiune şi fapte reale despre ambiţia unor oameni de a duce o viaţă mai bună, a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Scenariul este semnat de Paul Scheuring - "Prison Break"

  • Klondike este o co-producţie între Discovery, Entertainment One Television (eOne) şi Nomadic Pictures, în asociere cu Scott Free Television.
  • Paul Scheuring ("Prison Break," "Pe cont propriu") este scenaristul principal şi unul dintre producătorii executivi, alături de Ridley Scott şi David W. Zucker, plus John Morayniss şi Michael Rosenberg pentru eOne, în timp ce Mike Frislev şi Chad Oakes sunt co-producători pentru Nomadic.
  • Josh Goldin & Rachel Abramowitz au colaborat la scrierea câtorva episoade, în calitate de producători-consultanţi.
  • Eileen O'Neill şi Dolores Gavin sunt producătorii executivi pentru Discovery.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus