Skip to main content

EVZ, despre premiile de la New York cu care se laudă Antena 3: "participanții concurează cu ei inșiși"

 

Screen Shot 2014-02-13 at 11.02.23 AMPRESA DE AZI. Ziarul Evenimentul Zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol în care anunță că "dezvăluie minciuna premiilor internaționale cu care se laudă Antena 3". Cotidianul condus de Dan Andronic scrie pe prima pagină că Dan Voiculescu, cel care controlează trustul Intact, "a plătit anul acesta 6.750 de dolari, la Festivalul de la New York, ca să aibă o televiziune de top".

Publicitate

EVZ mai scrie că, potrivit site-ului competiției, "participanții concurează cu ei înșiși", "festivalul fiind organizat de o companie orientată pe profit, pe care îl obține desfășurând competiții cu premii".

"Înscrierile individuale sunt evaluate în baza meritelor intrinseci, fără a fi comparate cu altele. Nu există o limită pentru numărul finaliștilor din fiecare categorie. Fiecare candidat este, de fapt, în competiție cu el însuși", mai scrie Evenimentul zilei, citând informații de pe site-ul competiției. Ziarul a dedicat două pagini (14 și 15) în interiorul ziarului.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte tratate în ziarele de astâzi.

 • ADEVĂRUL. Cotidianul are pe prima pagină un articol care vorbește despre "bătălia" generalizată din viața politică românească. "Încăierare generală" este titlul de pe prima pagină din Adevărul. "PSD se bate cu PNL, PNL se luptă cu PC, iar președintele Traian Băsescu atacă în toate părțile". Articolul este ilustrat cu o caricatură care îi înfățișează pe liderii politici încăierați într-un ring de box.
 • ROMÂNIA LIBERĂ are pe prima pagină tot un material despre politică, dar despre influențele politicienilor în "lupta anticorupție. "Magistrații ignoră contraofensiva politicienilor" - este titlul dat de România liberă. Cotidianul scrie că "anchetele politicienilor, care implică nume grele, nu au luat pauză, deși mediul politic obstrucționează lupta anticorupție". Articolul cu care România liberă își deschide ediția de astăzi îl are în prim-plan pe "mogulul transportului feroviar, Gruia Stoica".
 • GAZETA SPORTURILOR are ca deschidere de ziar un articol despre "performanțele" românilor la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. "Românii se fac de râs în serie la Soci, cei mai buni trec la unguri", scrie cotidianul de sport. "1 milion de euro aruncați în zăpadă", este titlul dat astăzi de GSP, pe prima pagină. "Federația de bob și sanie a primit 5 milioane de lei în patru ani ca să pregătească Jocurile Olimpice de iarnă", mai notează Gazeta Sporturilor.
 • LIBERTATEA are pe prima pagină un titlu șocant: "Ce facem aici? Așteptăm moartea!". Tabloidul scrie că i-a surprins, în miezul zilei, pe mai mulți "indivizi dependenți de droguri în timp ce se injectau într-o clădire din apropierea Gării de Nord".
 • CLICK! i-a readus în prim-plan pe omul de afaceri Irinel Columbeanu și pe fosta sa soție, Monica Gabor. "Culmea ironiei! Fosta soție a fost jefuită de ceasuri și inele de 200.000 de euro. Iri se lansează în afaceri cu bijuterii", scrie tabloidul pe prima pagină.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Are dreptate, dar are dreptate si proverbul ala care zice "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia". Daca asta e cel mai tare articol din EVZ de azi, chiar sunt curios ce subiecte au in interior....
 • Ce negura deasa v-a astupat gandirea... Cat de credul si naiv poti fi sa nu vezi ca Antena este mass media comunista?! Cu aceleasi tehnici de propaganda obosita, cu aceleasi tehnici de autopremiere si alte mizerii de genul asta. Tot poporul asta este needucat si asta se vede in usurinta prin care este manipulat. Si mai vreti civilizatie?! Puneti mana pe carte, sa vedeti ce usor va fi apoi.
 • La toate concursurile astea se plateste o taxa de inscriere, dar portocaliii se prefac ca nu stiu. Nu puteau ramane fara replica la anchetele care se tot fac la Observator si Antena 3.
 • nu am nimic cu nimeni,dar la Antena 3 se practica cea mai mare manipulare a telespectatorilor.Astia chiar ne cred prosti.In ultimul hal.Totul e impachetat frumos ca sa para credibil.Treziti-va romani !
 • Si EVZ n-a avut macar 7.000 de dolari ca sa auzim si de ei prin SUA? Sau ceilalti? Explicati-mi si mie, va rog!
 • asa de tare ne ofticam cu totii de succesul Latrinei 3... cam cat de prosti pot fi romanii incat sa creada ca cineva ar da un premiu pe bune acestei televiziuni? e ca si cum un articol din Scanteia Tineretului despre recordul la hectar lua premiul Pulitzer.
 • Numai ofticati! In loc sa se bucure ca altora le merge bine, toti acesti ofticati arunca cu noroi in rezultatele concurentei.

Trimite un comentariu