Skip to main content

Jurnalul Times New Roman, din 15 martie, pe Prima TV. "În seara asta ne ducem noi să spălăm maşina domnului Burci. Mâine este Bendeac"

 

Times New Roman, la Schimbă vorba - emisiunea lui Lucian Mândruţă, de pe Gandul live
Times New Roman, la Schimbă vorba - emisiunea lui Lucian Mândruţă, de pe Gandul live

Publicitate

Echipa Times New Roman a anunţat în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă IAA că jurnalul satiric pe care îl vor realiza la Prima TV, televiziunea deţinută de Cristian Burci, va începe din 15 martie.

Prima ediţie a Ştirilor Times New Roman va fi difuzată sâmbătă (15 martie), începând cu ora 19.30.

În weekend vor fi programate două jurnale satirice, realizate de echipa site-ului de profil TimesNewRoman, după cum Paginademedia.ro a anunţat, în exclusivitate, AICI.

Ovidiu Eftimie, Călin Petrar şi Sergiu Vasile, parte a echipei Times New Roman, au urcat aseară pe scena Ateneului Român pentru a ridica Premiul de Excelenţă în entertainment non-TV, la Gala Premiilor IAA.

"De fapt pentru un singur lucru am venit. Începând din 15 martie ... o să fiu foarte rapid, pentru că în urma contractului semnat cu Prima TV în seara asta ne ducem noi să spălăm maşina domnului Burci. Mâine este Bendeac şi după aia sunt şi alţii. Din 15 martie, la Prima TV, la ora 19.30, Ştirile Times New Roman, urmăriţi-le!", a spus Ovidiu Eftimie, în încheierea discursului de mulţumire.

Ce au mai spus cei de la TNR?

Ovidiu Eftimie:

"Echipa Times New Roman este mai mare, nu au putut veni Ionuţ Foltea şi Ovidiu Panighiant, armeanul redacţiei, şi colaboratorii de la rubrica de film şi TNR Cultural, secţiuni pe care probabil sigur nu le citiţi pentru că voi râdeţi la glume, nu la chestiile serioase ale noastre. Oricum, oamenii neavând umor, probabil că au fost deja luaţi de trustul Pro. Salut, Pavel! (Pavel Bartoş, care a fost premiat înaintea celor de la TNR - n.r.)"

Călin Petrar: "Eu de fapt am venit în seara asta doar pentru fanii Suleyman, că exact la ora asta este Suleyman. Ştiu că voiaţi să-l vedeţi, aşa că îl aveţi pe scenă."

"Vrem să-i mulţumim mogulului nostru Cristian Bădescu, care susţine în continuare chestia asta care în continuare nu produce bani", au mai spus cei de la Times New Roman.

Ovidiu Eftimiu:

"De fapt pentru un singur lucru am venit. Începând din 15 martie ... o să fiu foarte rapid, pentru că în urma contractului semnat cu Prima TV în seara asta ne ducem noi să spălăm maşina domnului Burci. Mâine este Bendeac şi după aia sunt şi alţii. Din 15 martie, la Prima TV, la ora 19.30, Ştirile Times New Roman, urmăriţi-le!"

"A fost ultima ocazie să primim premiul pentru non-TV, de la anul vrem pentru TV", a spus Călin Petrar.

Citeşte şi: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un om Un om
    Sper să nu vă răsuflati, așa cum au făcut și alții în urma aparițiilor la TV. Apropos. Căline, cum e să te întorci la Adevărul?
  • Dolores Dolores
    O sa dispara tot farmecul odata cu aparitia pe tv. Bye,bye :(

Trimite un comentariu

sus