Skip to main content

Jurnalul Times New Roman, din 15 martie, pe Prima TV. "În seara asta ne ducem noi să spălăm mașina domnului Burci. Mâine este Bendeac"

 

Times New Roman, la Schimbă vorba - emisiunea lui Lucian Mândruță, de pe Gandul live
Times New Roman, la Schimbă vorba - emisiunea lui Lucian Mândruță, de pe Gandul live

Publicitate

Echipa Times New Roman a anunțat în cadrul Galei Premiilor de Excelență IAA că jurnalul satiric pe care îl vor realiza la Prima TV, televiziunea deținută de Cristian Burci, va începe din 15 martie.

Prima ediție a Știrilor Times New Roman va fi difuzată sâmbătă (15 martie), începând cu ora 19.30.

În weekend vor fi programate două jurnale satirice, realizate de echipa site-ului de profil TimesNewRoman, după cum Paginademedia.ro a anunțat, în exclusivitate, AICI.

Ovidiu Eftimie, Călin Petrar și Sergiu Vasile, parte a echipei Times New Roman, au urcat aseară pe scena Ateneului Român pentru a ridica Premiul de Excelență în entertainment non-TV, la Gala Premiilor IAA.

"De fapt pentru un singur lucru am venit. Începând din 15 martie ... o să fiu foarte rapid, pentru că în urma contractului semnat cu Prima TV în seara asta ne ducem noi să spălăm mașina domnului Burci. Mâine este Bendeac și după aia sunt și alții. Din 15 martie, la Prima TV, la ora 19.30, Știrile Times New Roman, urmăriți-le!", a spus Ovidiu Eftimie, în încheierea discursului de mulțumire.

Ce au mai spus cei de la TNR?

Ovidiu Eftimie:

"Echipa Times New Roman este mai mare, nu au putut veni Ionuț Foltea și Ovidiu Panighiant, armeanul redacției, și colaboratorii de la rubrica de film și TNR Cultural, secțiuni pe care probabil sigur nu le citiți pentru că voi râdeți la glume, nu la chestiile serioase ale noastre. Oricum, oamenii neavând umor, probabil că au fost deja luați de trustul Pro. Salut, Pavel! (Pavel Bartoș, care a fost premiat înaintea celor de la TNR - n.r.)"

Călin Petrar: "Eu de fapt am venit în seara asta doar pentru fanii Suleyman, că exact la ora asta este Suleyman. Știu că voiați să-l vedeți, așa că îl aveți pe scenă."

"Vrem să-i mulțumim mogulului nostru Cristian Bădescu, care susține în continuare chestia asta care în continuare nu produce bani", au mai spus cei de la Times New Roman.

Ovidiu Eftimiu:

"De fapt pentru un singur lucru am venit. Începând din 15 martie ... o să fiu foarte rapid, pentru că în urma contractului semnat cu Prima TV în seara asta ne ducem noi să spălăm mașina domnului Burci. Mâine este Bendeac și după aia sunt și alții. Din 15 martie, la Prima TV, la ora 19.30, Știrile Times New Roman, urmăriți-le!"

"A fost ultima ocazie să primim premiul pentru non-TV, de la anul vrem pentru TV", a spus Călin Petrar.

Citește și: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu