Skip to main content

Lucia Antal a fost numită şefa peste marketingul Pro TV, după plecarea Mariei Apostol

 

lucia antalprotvDirectorul general al companiei Pro TV, Aleksander Cesnavicius, i-a anunţat pe angajaţi că începând de astăzi noua şefa a departamentului de marketing este Lucia Antal, directorul de canal al postului Pro Cinema şi preşedinte al Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor (ARMA), scrie HotNews.ro.

Publicitate

Lucia Antal a confirmat această informaţie pentru HotNews.ro. Ea o inlocuieste pe Maria Apostol, şefa de comunicare şi marketing care a părasit compania vineri.

Lucia Antal a declarat pentru pentru HotNews.ro că "pentru moment" va rămâne şi director de canal la Pro Cinema şi că noua sa funcţie nu are vreo legătura cu cea de preşedinte ARMA, pe care o va exercita în continuare.

Sefa de până acum a comunicării Pro TV, Maria Apostol, şi-a luat rămas bun de la echipa ei vineri, după mai bine de 13 ani în companie, timp în care a fost PR director, PR&Corporate Affairs Director, iar in ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Pro tv - o cloaca de relatii, cumetrii, incuscreli, prietenii, oameni fara coloana vertebrala....Din pacate. A fost odata Pro Tv ! Nu acum....
  • Ion Ion
    consolidarea functiilor ftw. de coafor mai avem timp?
  • giorgio giorgio
    Villy aici vorbim despre cum se consuma 60% din banii din publicitate, avem tvr... deci este un domeniu unde nu trebuie sa existe conflicte dde interese... dar este prea amplu subiectul...
  • qwerty qwerty
    Doamna este sef la ProCinema, sef la ARMA si PR la Protv. Asta, da, multitasking.
  • villy villy
    Aici e vorba de privat. Daca discutam desore sistemul public ar fi fost altceva. Si de altfel nu cred ca posturile PRO sunt favorizate, Antenele au iesit de pe Digi si de pe Focussat iar audienta a ramas la fel. Cum se explica asta ?
  • Daniel Daniel
    Daca e vorba de PRoTV nu enici un conflict de interese mai potolitiva si voi.
  • geo geo
    Ce intelegeti voi, iepurasilor, prin conflict de interese?
  • cris cris
    dragos, pai n-auzi ce zice duduca? " noua sa funcție nu are vreo legătura cu cea de președinte ARMA, pe care o va exercita în continuare." cata vreme ea (si altii) considera ca e ok,,, astia-s romanii! Ai auzit vreun parlamentar acuzat de ANI ca e in conflict de interese ca ar recunoaste asta?
  • dragos dragos
    Dar nu vede nimeni conflictul de interese, chiar nu vede nimeni??
  • chira mihai chira mihai
    multumesc in sfarsit pentru raspuns

Trimite un comentariu

sus