Skip to main content

Lucia Antal a fost numită șefa peste marketingul Pro TV, după plecarea Mariei Apostol

 

lucia antalprotvDirectorul general al companiei Pro TV, Aleksander Cesnavicius, i-a anunțat pe angajați că începând de astăzi noua șefa a departamentului de marketing este Lucia Antal, directorul de canal al postului Pro Cinema și președinte al Asociației Române pentru Măsurarea Audiențelor (ARMA), scrie HotNews.ro.

Publicitate

Lucia Antal a confirmat această informație pentru HotNews.ro. Ea o inlocuieste pe Maria Apostol, șefa de comunicare și marketing care a părasit compania vineri.

Lucia Antal a declarat pentru pentru HotNews.ro că "pentru moment" va rămâne și director de canal la Pro Cinema și că noua sa funcție nu are vreo legătura cu cea de președinte ARMA, pe care o va exercita în continuare.

Sefa de până acum a comunicării Pro TV, Maria Apostol, și-a luat rămas bun de la echipa ei vineri, după mai bine de 13 ani în companie, timp în care a fost PR director, PR&Corporate Affairs Director, iar in ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Pro tv - o cloaca de relatii, cumetrii, incuscreli, prietenii, oameni fara coloana vertebrala....Din pacate. A fost odata Pro Tv ! Nu acum....
  • Villy aici vorbim despre cum se consuma 60% din banii din publicitate, avem tvr... deci este un domeniu unde nu trebuie sa existe conflicte dde interese... dar este prea amplu subiectul...
  • Aici e vorba de privat. Daca discutam desore sistemul public ar fi fost altceva. Si de altfel nu cred ca posturile PRO sunt favorizate, Antenele au iesit de pe Digi si de pe Focussat iar audienta a ramas la fel. Cum se explica asta ?
  • dragos, pai n-auzi ce zice duduca? " noua sa funcție nu are vreo legătura cu cea de președinte ARMA, pe care o va exercita în continuare." cata vreme ea (si altii) considera ca e ok,,, astia-s romanii! Ai auzit vreun parlamentar acuzat de ANI ca e in conflict de interese ca ar recunoaste asta?

Trimite un comentariu