Skip to main content

Messi se va vedea la Pro TV. Meciul România - Argentina, din 5 martie, va fi difuzat de Pro TV

 

FOTBAL - AMICAL - DINAMO BUCURESTI - FC BARCELONA

Publicitate

ROMÂNIA - ARGENTINA. Lionel Messi şi 80% din vedetele naţionalei Argentinei vor junca într-o partidă amicală cu România. Meciul va fi transmis de Pro TV, pe 5 martie, de la ora 21.00, potrivit unu anunţ postat pe sport.ro.

Potrivit contractului, se prevede că oaspeţii trebuie să vină la Bucureşti cu Lionel Messi şi cu 80 la sută dintre vedetele care au evoluat în preminariile Cupei Mondiale, a dezvăluit Gazeta Sporturilor în luna decembrie.

Reprezentativa României trebuia să întâlnească Argentina pe 10 august 2011, într-o partidă amicală organizată pentru inaugurarea Arenei Naţionale. Amicalul a fost însă anulat de Federaţia Argentiniană de Fotbal.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cătălin Cătălin
    Bine ca ne-a ferit Cel de Sus de Antena1..... Va nu ma uitam la puricii lor nici bătut... Mulțumim Doamne!!!
  • Alex Alex
    Mi se pare ca si acum 2 ani cand trebuia prima data sa se inaugureze National Arena si era programat initial meciul amical Romania - Argentina tot protv trebuia sa transmita
  • Adi Adi
    Nu putea fi la TVR !! La ora aia comentatorii lor au primit aprobare de la ,,mamica,, din conducere si sunt pe la Eurosport sau Sport 1!!Scriitorul de paie oricum nu intelege nimic asa ca de unde sa stie el ca meciul FUSESE CUMPARAT SI PLATIT DE TVR acum 4 ani cand nu au mai venit argentinienii!!!
  • Moromete Moromete
    TVR ar trebui desfintat, ca il platim degeaba. PRO TV nu mai e demult must-carry.

Trimite un comentariu

sus