Skip to main content

Mihai Stoica s-a răzgândit. Rămâne colaborator la Digi Sport

 

Sursa foto: Prosport.ro
Sursa foto: Prosport.ro

Publicitate

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a revenit asupra deciziei de a părăsi postul Digi Sport, după ce s-a supărat pe jurnalistul Radu Naum.

„În urma discuțiilor pe care le-am purtat cu conducerea RCS-RDS și a opiniilor exprimate de cei care urmăresc și apreciază emisiunea Fotbal European, am hotărât să revin asupra deciziei de a înceta colaborarea cu Digi Sport”, a anunțat Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

„1% a contat si satisfactia cu care au comentat decizia mea niste editorialisti si niste moderatori de prin alte televiziuni. La loc comanda, nefericitilor, v-am mai dat un subiect Ca tot aveati voi o dilema, daca am fost demis sau am demisionat...”, a mai completat el.

Managerul Stelei a anunțat lunea trecută că renunță la colaborarea cu DigiSport, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Mihai Stoica a avut o ieșire nervoasă vineri, 14 februarie, după meciul Steaua – Concordia Chiajna, în timpul emisiunii lui Naum. Mai exact, managerul Stelei a fost deranjat de afirmațiile lui Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, care a declarat: "Nu am văzut partida. Dacă tot mi-a zis antrenorul Chiajnei că mă pricep la fotbal precum un instalator, am zis să repar două chiuvete la un prieten. Cred că instalatorul de care vorbea Chirilă ar fi pregătit mai bine echipa. Nu-mi place să mă uit la meciuri unde ştiu ce se întîmplă."

După această afirmație, Mihai Stoica a intrat în direct și a declarat: "Este inadmisibil ce se întîmplă! Domnule Naum, nu e normal să intraţi în legătură directă cu unul de la altă echipă care spune că nu a văzut meciul. Vreţi să vă învăţ acum cum se face şi presă?"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • MMul cred ca s-a dus milog sa le ceara iertare...asa cum s-a dus si la Becali pe care tot il atacase si ii promisese ca nu va mai lucra niciodata cu el...MMul este omul cu o mie de fete, niciodata nu stii care este cea reala. Eu nu l-as fi primit niciodata inapoi...

Trimite un comentariu