Skip to main content

(P) Meciurile decisive sunt în martie pe Eurosport. Ce partide din Premier League și Bundesliga sunt transmise și în ce zile

 

Arsenal v Crystal Palace - Premier League

Publicitate

(P) Cele mai importante confruntări din Premier League și Bundesliga sunt transmise în direct pe Eurosport, Eurosport 2 și online pe Eurosport Player.

Meciuri decisive transmise în martie pe Eurosport din Premier League:

  • Chelsea - Tottenham: 8 martie
  • Manchester United - Liverpool și Tottenham - Arsenal: 16 martie
  • Chelsea - Arsenal: 22 martie
  • Manchester United - Manchester City: 25 martie
  • Arsenal - Manchester City: 29 martie
  • Liverpool - Tottenham: 30 martie.

Meciuri decisive transmise în martie pe Eurosport 2 din Bundesliga:

  • Bayern Munchen - Schalke 04: 1 martie
  • Bayern Munchen - Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund - Borussia Monchengladbach: 15 martie
  • Borussia Dortmund - Schalke 04: 25 martie

În luna martie, fiecare etapă din campionatul Angliei propune cel puțin un meci care se poate dovedi decisiv în economia luptei pentru titlu. Echipele din top 5 sunt despărțite de 10 puncte astfel încât putem spune că vom avea parte de un final de campionat extrem de echilibrat.

Chelsea, Manchester City și Arsenal par a fi formațiile cu șanse mai multe la trofeu însă începutul de an le-a găsit pe Liverpool și pe Tottenham într-o evidentă creștere de formă iar acum ambele au intenții de a urca pe podium.

După 27 de etape, clasamentul din Premier League arată astfel:

1. Chelsea (60 puncte),

2. Arsenal (59 puncte),

3. Manchester City (57 puncte dar un meci mai puțin disputat, restanța cu Sunderland),

4. Liverpool (56 puncte)

5. Tottenham (50 puncte).

Urmează Manchester United (45 puncte) și Everton (tot 45 puncte și un meci în minus, restanța cu Crystal Palace), formații cu pretenții clare la un loc în top 5.

Derby-urile din Premier League vor fi transmise în martie Live pe Eurosport.

Chiar dacă situația titlului din Germania pare rezolvată, Bayern Munchen având un avans de 19 puncte în fruntea clasamentului, lupta pentru celelalte două locuri de pe podiumul din Bundesliga naște o tensiune extraordinară între Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund și Schalke 04.

Astfel, după 22 de etape, bavarezii au adunat 62 de puncte, Leverkusen fiind pe 2 cu 43 de puncte.

Podiumul e completat de Dortmund cu 42 de puncte în timp ce Schalke a recuperat serios în 2014, a acumulat 41 de puncte și a urcat pe 4. De altfel, în afara echipei conduse de Pep Guardiola, doar Schalke nu a cunoscut înfrângerea în ultimele 6 meciuri de campionat, înregistrând 4 victorii și două remize.

5 meciuri din cadrul fiecărei etape din Bundesliga sunt transmise în direct pe Eurosport 2 iar online, pe Player, puteți urmări la alegere orice meci din campionatul german.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu poate Eursport sa angajeze si niste comentatori dupa ce face reclama la aceste transmisiuni ??Pacat de meciuri daca sunt stricate de comentatori !

Trimite un comentariu