Skip to main content

Piers Morgan va rămâne fără emisiunea de pe CNN. Jeremy Clarkson, de la Top Gear, se bucură pe Twitter

 

piers.morgan

Publicitate

Piers Morgan va rămâne fără emisiunea pe care a realizat-o la CNN în ultimii trei ani, potrivit The Guardian.

Reprezentanţii CNN au confirmat pentru sursa citată că renunţă la Piers Morgan din cauza audienţelor slabe, considerând producţia realizată de acesta un experiment eşuat.

De altfel, Piers Morgan a declarat într-un interviu pentru The New York Times că, în calitate de cetăţean britanic, nu s-a simţit conectat cu publicul american, iar această problemă s-a reflectat în audienţele obţinute de emisiunea sa.

„Decizia nu are nicio legătură cu scandalul interceptărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNN. Jurnalistul britanic, care a negat întotdeauna implicarea sa în acel scandal, spune că a fost chestionat de poliţie după ce s-a dus din proprie iniţiativă la un comisariat de poliţie din Londra, în decembrie 2013.

Jeremy Clarckson, realizator al emisiunii Top Gear, a fost cel care s-a bucurat de plecarea lui Pers Morgan de la CNN. El a postat trei mesaje pe contul său de Twitter pe acest subiect:

  • „Mă simt dubios de fericit în această dimineaţă. Mă întreb dacă s-a întâmplat ceva nemaipomenit pe undeva”.
  • „Înţeleg că televiziunea nigeriană este în căutarea unui realizator de emisiuni. Are cineva vreo sugestie?”
  • „Hmm. Morgan ne-a spus de ani buni că audienţele sale sunt uriaşe. Deci e clar că nu din cauza asta a fost dat afară. Şi atunci mă întreb care o fi motivul?”

jeremy

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus