Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul face portretul viitorului președinte: bărbat, tânăr, de dreapta

 

Capturaţi ecranul complet 11.02.2014 121353.bmp
Ziarul Adevărul pune pe prima pagină un articol bazat pe un studiu INSCOP Research, despre cum văd românii viitorul președinte al țării. Ce vor Românii la Cotroceni: bărbat, tânăr, de dreapta, titrează publicația.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Adevărul: Ce vor românii la Cotroceni. Potrivit studiului INCSOP Research, viitorul președinte al României trebuie să fie de sex masculin (88,1% din respondenți), ma tânăr (75,1%), echilibrat și echidistant (69,8%), independent politic (51,1%) și de dreapta (51,4%).
  • Rmânia liberă: Ministrul Culturii se laudă cu o carte scrisă de alții, titrează publicația. Lucrarea „Viața religioasă din România” a fost publicată de trei ori. Ultima dată sub semnătura lui Gigel Știrbu.
  • Evenimentul zilei: Minsitrul Pricopie renunță la un post șa Bruxelles fiindcă nu și-a impus „pila”.
  • Click! îl pune pe prima pagină pe Cheloo, care ar avea probleme cu legea. Problemele se țin scai de Cheloo. Aflat la un pas să fie eliminat din juriul emisiunii X-Factor de la Antena 1, hip-hoperul poate ajunge acum la pușcărie. Cântărețul e acuzat că a bătut crunt un DJ, în urmă cu mai bine de trei ani. Astăzi este primul termen în proces.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu