Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul face portretul viitorului preşedinte: bărbat, tânăr, de dreapta

 

Capturaţi ecranul complet 11.02.2014 121353.bmp

Ziarul Adevărul pune pe prima pagină un articol bazat pe un studiu INSCOP Research, despre cum văd românii viitorul preşedinte al ţării. Ce vor Românii la Cotroceni: bărbat, tânăr, de dreapta, titrează publicaţia.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Adevărul: Ce vor românii la Cotroceni. Potrivit studiului INCSOP Research, viitorul preşedinte al României trebuie să fie de sex masculin (88,1% din respondenţi), ma tânăr (75,1%), echilibrat şi echidistant (69,8%), independent politic (51,1%) şi de dreapta (51,4%).
  • Rmânia liberă: Ministrul Culturii se laudă cu o carte scrisă de alţii, titrează publicaţia. Lucrarea „Viaţa religioasă din România” a fost publicată de trei ori. Ultima dată sub semnătura lui Gigel Ştirbu.
  • Evenimentul zilei: Minsitrul Pricopie renunţă la un post şa Bruxelles fiindcă nu şi-a impus „pila”.
  • Click! îl pune pe prima pagină pe Cheloo, care ar avea probleme cu legea. Problemele se ţin scai de Cheloo. Aflat la un pas să fie eliminat din juriul emisiunii X-Factor de la Antena 1, hip-hoperul poate ajunge acum la puşcărie. Cântăreţul e acuzat că a bătut crunt un DJ, în urmă cu mai bine de trei ani. Astăzi este primul termen în proces.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus