Skip to main content

PRESA DE AZI. Cazul elevei fugite la mănăstire și revizuirea Constituției, pe prima pagină

 

Screen Shot 2014-02-18 at 11.12.59 AMFuga de acasă a elevei olimpice din Capitală este un subiect tratat de majoritatea ziarelor de azi. Tot pe prima pagină se vorbește despre "neînțelegerile" dintre PSD și PNL, dar și despre revizuirea Constituției, care era o prioritate a USL în urmă cu un an și jumătate. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, prima pagină a ziarelor de astăzi: ADEVĂRUL a plecat "Pe urmele Iuliei, la Sihăstria Rarăului". Cotidianul a făcut o reconstituire a momentelor petrecute de adolescentă la mănăstire, în vreme ce era căutată de autorități.

Ziarul Adevărul mai face o trimitere din prima pagină la un articol intitulat Acasă la "mama FNI": Acum îmi e milă de Vîntu. Materialul din paginile 12 - 13 o prezintă pe Ioana Maria Vlas "retrasă la țară, ea privește cu alți ochi lumea înconjurătoare".

Publicitate

JURNALUL NAȚIONAL titrează pe prima pagină "În România, legea nu-i protejează pe copiii dispăruți". Articolul vorbește despre faptul că "ONG-urile care în viața lor nu au lipit măcar vreun afiș pentru vreun copil dispărut fac declarații pompoase".

"USL, încă o zi de agonie", este titlul dat de Jurnalul Național unui articol despre subiectul politic "rupere alianței de guvernare" (USL).

ROMÂNIA LIBERĂ amintește că modificarea Legii fundamentale, deși considerată o prioritate a USL, în urmă cu un an și jumătate, acum "nu prea o mai dorește nimeni cu adevărat". "Revizuirea Constituției: 18 luni au trecut degeaba" - este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Cotidianul editat de Medien Holding amintește și el despre "blocajul din USL". "Liderii USL nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind structura Guvernului", la zece zile după ce PNL l-a propus pe Klaus Iohannis drept vicepremier și ministru de interne.

EVENIMENTUL ZILEI are pe prima pagină o declarație a președintelui Traian Băsescu la adresa liderilor politici Victor Ponta și Crin Antonescu. Cotidianul condus de Dan Andronic titrează pe prima pagină: "Băsescu: Ponta și Antonescu sunt toxici pentru România". Președintele a făcut această declarație în cadrul emisiunii Evenimentul zilei, difuzată zilnic la B1 TV.

Cotidianul RL mai titrează pe prima pagină: "Oamenii Bisericii au mințit în cazul Iuliei, eleva fugită de acasă".

GAZETA SPORTURILOR deschide ediția de astăzi cu un articol despre "conflictul de interese" din famlila Reghe". Cotidianul de sport titrează "Familia Reghecampf ia bani din titularizarea lui Adi Popa".

Ziarul mai are pe prima pagină o trimitere la un articol despre "Noile provocări ale lui Halep".

CLICK! a refăcut, de asemenea, traseul elevei fugite de acasă. Principalul subiect al ziarului tabloid este, însă, "Adi Mutu, opt ore la șprițuri". LIBERTATEA, ziarul tabloid editat de Ringier, scrie despre problemele grave de sănătate și financiare ale cantautorului piesei "Dragoste la prima vedere", Ilie Micolov. "Trăiește în sărăcie, deși toată lumea i-a fredonat melodia!", este titlul dat de Libertatea.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu