Skip to main content

PRESA DE AZI. Creșterea economică și Iulia Ionescu, fata fugită de acasă, pe prima pagină. EVZ: Oficial ne merge bine!

 

evenimentul zilei

Publicitate

Presa de astăzi scrie despre Iulia Ionescu, tânăra fugită de acasă, despre creșterea economică a României dar și despre succesul Simonei Halep la Doha. Academia Cațavencu îi ia peste picior pe politicienii români care „se bat cu perne, iar nouă ne sar fulgii”.

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de astăzi:

Evenimentul zilei pune pe prima pagină de astăzi creșterea economică a României pe anul 2013. Oficial ne merge bine!, titrează publicația parafrazând refrenul unei melodii a trupei Simplu. „Creșterea economică nu a alungat criza”, mai scrie publicația.

Ziarul Financiar deschide cu același subiect ca și EVZ. Publicația explică faptul că Agricultura a adus jumătate din creșterea economică din 2013. În agricultură au intrat 10 miliarde de euro de la UE în ultimii cinci ani, iar banii încep să se vadăîn utilaje și creșterea productivității.

Adevărul scrie despre Misterele Iuliei Ionescu, fata fugită de acasă. „Polițiștii au găsit-o în tren, întorcându-se acasă de la Suceava”, scrie publicația.

Jurnalul Național deschide ediția de astăzi tot cu Iulia Ionescu. Copilul devenit subiect, titrează publicația. „În găsirea fetiei fugite de acasă, oamenii politici au văzut o oportunitate și un soi de botox ce le-ar putea repara imaginea. În România dispar, în fiecare an, 3.000 de copii. Cazul Iuliei este unul dintre cele mai simple”, scrie publicația.

Gazeta Sporturilor are pe prima pagină de astăzi victoria Simonei Halep: Ne-ai terminat superlativele, Simona! Prin victoria din finala de ieri, Halep și-a îmbunătățit câteva dintre performanțele de până acum: a ajuns în cel mai bun loc al carierei, a încasat cel mai mare premiu în bani, 441.000 de dolari, a reușit a noua victorie în fața unei jucătoare de Top 10, e prima româncă învingătoare într-un turneu Premier 5.

Academia Cațavencu îi pune pe copertă pe mai marii din partide: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Dan Voiculescu, Crin Antonescu și Traian Băsescu. În pat cu DUȘMENUL, titrează publicația. „Patru politicieni români, într-o confruntare clasică: ei se bat cu perne, iar nouă ne sar fulgii”.

academia catevencu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu