Skip to main content

PRESA DE AZI. Creşterea economică şi Iulia Ionescu, fata fugită de acasă, pe prima pagină. EVZ: Oficial ne merge bine!

 

evenimentul zilei

Publicitate

Presa de astăzi scrie despre Iulia Ionescu, tânăra fugită de acasă, despre creşterea economică a României dar şi despre succesul Simonei Halep la Doha. Academia Caţavencu îi ia peste picior pe politicienii români care „se bat cu perne, iar nouă ne sar fulgii”.

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de astăzi:

Evenimentul zilei pune pe prima pagină de astăzi creşterea economică a României pe anul 2013. Oficial ne merge bine!, titrează publicaţia parafrazând refrenul unei melodii a trupei Simplu. „Creşterea economică nu a alungat criza”, mai scrie publicaţia.

Ziarul Financiar deschide cu acelaşi subiect ca şi EVZ. Publicaţia explică faptul că Agricultura a adus jumătate din creşterea economică din 2013. În agricultură au intrat 10 miliarde de euro de la UE în ultimii cinci ani, iar banii încep să se vadăîn utilaje şi creşterea productivităţii.

Adevărul scrie despre Misterele Iuliei Ionescu, fata fugită de acasă. „Poliţiştii au găsit-o în tren, întorcându-se acasă de la Suceava”, scrie publicaţia.

Jurnalul Naţional deschide ediţia de astăzi tot cu Iulia Ionescu. Copilul devenit subiect, titrează publicaţia. „În găsirea fetiei fugite de acasă, oamenii politici au văzut o oportunitate şi un soi de botox ce le-ar putea repara imaginea. În România dispar, în fiecare an, 3.000 de copii. Cazul Iuliei este unul dintre cele mai simple”, scrie publicaţia.

Gazeta Sporturilor are pe prima pagină de astăzi victoria Simonei Halep: Ne-ai terminat superlativele, Simona! Prin victoria din finala de ieri, Halep şi-a îmbunătăţit câteva dintre performanţele de până acum: a ajuns în cel mai bun loc al carierei, a încasat cel mai mare premiu în bani, 441.000 de dolari, a reuşit a noua victorie în faţa unei jucătoare de Top 10, e prima româncă învingătoare într-un turneu Premier 5.

Academia Caţavencu îi pune pe copertă pe mai marii din partide: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Dan Voiculescu, Crin Antonescu şi Traian Băsescu. În pat cu DUŞMENUL, titrează publicaţia. „Patru politicieni români, într-o confruntare clasică: ei se bat cu perne, iar nouă ne sar fulgii”.

academia catevencu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus