Skip to main content

PRESA DE AZI. Maria Grapini în ziarul Adevărul: „Am fost olimpică la Română”

 

adevarul (2)
Adevărul începe săptămâna cu ministrul pentru IMM și Turism, Maria Grapini, care se laudă cu faptul că a fost olimpică la limba română, deși a devenit faimoasă pe Facebook pentru exprimările ei, fiind considerată ministrul cu cele mai multe greșeli.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor:

  • Ziarul Financiar face topul celor mai mari bănci. Printre acestea se numără BCR, BRD, Banca Transilvania.
  • România liberă se concentrează pe criza din USL: De ce nu mai este posibilă resuscitarea USL, titrează publicația.
  • Adevărul - Maria Grapini: „Am fost olimpică la Română”, a declarat ministrul. „Am să vă fac o probă cu iPad-ul că dacă pui s-a, sare și îți pune cu liniuță la un text unde nu trebuia să fie scris despărțit. Faptul că scriu târziu și numai în mijloacele de transport sigur că apar astfel de lucruri”, a declarat Grapini.
  • Evenimentul zilei pune pe prima pagină scandalul din asigurări: Secretele afacerilor din asigurări, divulgate de Șeful ASF și patronul de la Astra. Scandalul dintre Radu Rușanu și Dan Adamescu a scos la iveală salariile uriașe din ASF și problemele acute ale pieței.
  • Revista Capital merge tot pe subiectul asigurărilor. Cine urmează după Astra?, se întreabă publicația. În vizorul arbitrului pieței intră cel puțin alte cinci companii care au arătat deja că au probleme.
  • Libertatea este cu Alexandra Dinu pe copertă: „Nu mai cred în dragoste la prima vedere”, a declarat fosta soție a lui Adrian Mutu.
  • Click! este cu o altă soție de sportiv: Brigitte Sfăt. Nevasta lui Năstase vrea să-și șteargă trecutul de pușcăriașă, titrează tabloidul. Brigitte a depus o cerere de reabilitare și speră ca judecătorii să-i ierte păcatele tinereții.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • a inceput deja campania ptr europarlamentare...Grapini cu olimpismul ei...Andronescu aproape zilnic pe la televiziuni, europarlamentarii PD-L si ei pe la B1, pe pe Digi, pe ici-colo, cine stie cu ce se va lauda si "Draga Stolo"...

Trimite un comentariu