Skip to main content

PRESA DE AZI. Olimpiada de la Soci și divorțul Biancăi de Victor Slav - pe prima pagină a ziarelor

 

Screen Shot 2014-02-07 at 10.37.38 AMSubiectul Jocurilor Olimpice de iarnă, care încep astăzi la Soci, este tratat de majoritatea ziarelor qualiy de astăzi. Iar divorțul cuplului Bianca Drăgușanu și Victor Slav ține prima pagină a tabloidelor.

Publicitate

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci va avea loc în această seară, cu începere de la ora 18.00. Spectacolul va fi urmărit, în direct, la Televiziunea Română.

"Soci, mană cerească pentru miliardarii lui Putin" este titlul de pe prima pagină a cotidianului România liberă. "Olimpiada de la Soci: Începe balul!", titrează Jurnalul Național pe prima pagină. Același subiect se regăsește și pe coperta Ziarului Financia: "Rușii deschid azi la Soci cele mai scumpe și cele mai calde Jocuri Olimpice de iarnă"

"Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci dețin deja câteva recorduri. Cu o investiție de peste 50 miliarde de dolari, vor fi cele mai scumpe din istorie. (...) Potrivit Vanity Fair, care citează un contractor străin ce operează la Moscova, în toate operațiunile sale legate de Olimpiadă aceasta n-ar fi văzut niciodată un buget pus pe hârtie la Soci", scrie ziarul România liberă pe prima pagină.

Aspectul financiar al Jocurilor Olimpice din Rusia este subliniat de toate ziarele de astăzi. "Azi începe cea mai scumpă Olimpiadă din istorie", scrie Evenimentul zilei.

Click! scrie despre motivul pentru care a divorțat Victor Slav de Bianca Drăgușanu - "ca să nu rămână șomer", în timp ce Libertatea abordează subiectul despărțirii prin prisma "apropiaților" celor doi, care ar spune "să ne dați darul de nuntă înapoi".

Screen Shot 2014-02-07 at 10.38.05 AM

Adevărul de Weekend: Viața și bucătăria lui Radu Anton Roman

Adevărul de Weekend este dedicat scriitorului Radu Anton Roman. Cotidianul i-a realizat un amplu portret sub titlul "Viața și bucătăria lui Radu Anton Roman - Scriitorul care a descoperit nemurirea într-o ciorbă".

Cotidianul a vorbit cu o parte din familia regretatului scriitor, dar și cu prieteni și totodată colegi din Pro TV - televiziunea unde Radu Anton Roman a realizat emisiunea "Bucătăria lui Radu". Mișu Predescu, producătorul care i-a propus lui Radu Anton Roman să intre în televiziunea de pe Pache Protopopescu, a vorbit despre felul în care l-a cunoscut pe scriitor și despre cum s-a ajuns la formatul emisiunii "Bucătăria lui Radu".

"Din vara lui 2004, când m-am retras din producție, emisiunea a fost schimbată de la o jumătate de oră la o oră. Radu era stresat de răspunderea pe care o avea. În plus, era foarte solicitant fizic. Cred că emisiunile l-au epuizat", a spus Mișu Predescu, într-un interviu pentru Adevărul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu