Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul cu mesaje de dragoste de ziua îndrăgostiților

 

captura adevarul
Varianta de weekend a ziarului Adevărul sărbătorește Valentine`s Day cu mesaje de dragoste vechi și noi. Evenimentul zilei publică un interviu cu magistratul Cristi Danileț, care vorbește despre politicienii și afaceriștii care îi amenință pe judecători.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

 

  • Iubirea în 100 de ani, titrează Weekend Adevărul pe pe prima pagină a ediției de astăzi. Ziarul a publicat, cu ocazia zilei îndrăgostiților, mărturii, scrisori de amor și alte „gesturi nebune”.
  • Noua lege a insolvenței, care va proteja mai bine creditorii, gata până la jumătatea anului, anunță Ziarul Financiar.
  • Evenimentul zilei publică pe prima pagină un interviu cu Cristi Danileț, magistrat în CSM: „Sunt politicieni, afaceriști, avocați care amenință judecătorii”. Membrul CSM denunță teroarea la care sunt supuși magistrații și critică Parlamentul pentru că vrea să-i lase fără nicio apărare.
  • Gazeta Sporturilor: Primul meci, primul scandal. Steaua înfruntă Chiajna, locul 10 în Liga 1. Patronul Astrei, Ioan Niculae, acuză direct „o afinitate între cele cluburi ce merge mai departe de amiciția dintre antrenori, lucruri pe care nu e bine să le spun.”
  • Libertatea publică o alarmă pentru părinți și autorități: Adolescenții se droghează cu sirop de tuse ieftin, din farmacii.
  • Click! îl pune pe prima pagină pe actorul Octavian Strunilă: Strunilă la masaj erotic, nevasta ține casa!, scrie tabloidul.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu