Skip to main content

PRESA DE AZI. Ruperea USL pe prima pagină. Copertă sugestivă în EVZ. GSP prezintă "Greu de legat", cu frații Becali, Copos și Borcea în rol principal

 

evenimentul zilei
Ruperea USL a fost subiectul principal de pe prima pagină a ziarelor de astăzi. Evenimentul zilei publică o imagine sugestivă ce arată cum cei doi președinți ai USL au apucat-o pe căi diferite.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Evenimentul zilei: Lungul drum de 1.116 zile al lui Crin, de la coautorul loviturii de stat la apărătorul Justiției, titrează publicația. Evenimentul zilei anunță tot pe prima pagină că publicația a avut câștig de cauză în solicitarea Intact Production de dizolvare a societății.
  • Români liberă anunță că USL este istorie. „Crin Antonescu a impus partidului ruperea alianței-mamut de 70%”, mai notează publicația.
  • Adevărul nu a mai apucat să pună ruperea USL pe prima pagină dar i-a acordat o pagină întreagă în interiorul ziarului. Coperta din Adevărul a fost pentru scandalul finanțelor: Rușan și Chițoiu, anchetați pentru legislație cu dedicație.
  • Și Jurnalul Național iese tot pe scandalul asigurărilor, dar, ca de obicei, vinovat este Traian Băsescu. Războiul din asigurări, declanșat de Băsescu, titrează publicația.
  • Click! și Libertatea au deschis edițiile de astăzi cu copilul din flori al lui Cristi Borcea. Libertatea: Borcea va face testul de paternitate pentru copilul din flori, în timp ce Click! se întreabă: Borcea nu mai vrea să-i dea bani copilului secret?
  • Gazeta sporturilor pune pe copertă pe cei patru protagoniști ai producției Greu de legat: Ioan Becali, Victor Becali, George Copos și Cristi Borcea.

Capturaţi ecranul complet 26.02.2014 101223.bmp

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu