Skip to main content

Ședința CNA, "suspendată din lipsă de cvorum", deși membrii erau în instituție. Narcisa Iorga: "După ce s-a rezolvat Antena Group s-a ridicat ședința"

 

CNAPreședintele Consiliului Național al Audiovizualului a anunțat, la ora 14.45, că "se ridică ședința din lipsă de covrum", deși acesta putea fi asigurat, cei opt membri fiind în instituție.

Publicitate

În momentul suspendării ședinței, din sală lipseau Narcisa Iorga și Valentin Jucan. Cei doi au apărut la scurt timp după ce șefa instituției anunțase suspendarea ședinței și cei șase membri au părăsit sala.

Suspendarea ședinței s-a petrecut imediat după pauza de o oră, care fusese anunțată că se încheie la ora 14.15.

"La ora 14:15 am anunțat că se reia ședința și la 14.45, după o jumătate de oră, am suspendat-o din lipsă de cvorum", a declarat Laura Georgescu, ca explicație la întrebarea: "De ce s-a suspendat ședința?".

Narcisa Iorga și Valentin Jucan s-au arătat revoltați de decizia președintelui CNA de a suspenda ședința. După ce au revenit în sală, cei doi au stat și ei aproximativ o jumătate de oră în speranța că se va relua ședința.

Narcisa Iorga, unul dintre membrii CNA, a făcut și o declarație spunând că "probabil face parte din hachițele pe care doamna președinte vrea să le facă o lege în CNA, să suspende ședința când e vorba de un punct important pe ordinea de zi".

Narcisa Iorga a mai spus că imediat după încheierea pauzei s-a interesat, prin intermediul secretarei, dacă s-au adunat toți membrii pentru a reîncepe ședința.

"Eram în birou, am sunat secretara și mi-a comunicat că nu este nimeni în sală, la cinci minute după ce expirase pauza", a mai spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Declarația Narcisei Iorga, în continuare:

"Nu există absolut niciun motiv pentru suspendarea şedinţei de astăzi. În momentul suspendării şedinţei erau şase membri CNA, iar doi membri tocmai (Narcisa Iorga și Valentin Jucan - n.r.) ce urmau să intre pe uşă. Probabil face parte din hachiţele pe care doamna preşedinte vrea să le facă o lege in CNA - să suspende şedinţa când e vorba de un punct important pe ordinea de zi. Am reuşit să dezbatem 2 din 12 puncte pe ordinea de zi. După ce s-a rezolva Antena Group s-a ridicat şedinţa", a declarat Narcisa Iorga pentru jurnaliștii aflați în sală.

Ultimul subiect discutat astăzi, înainte de pauză și implicit de suspendarea ședinței a fost solicitarea Antena Group de modificare a licenței GSPTV în ZU TV.

După pauză urma să fie discutată o solicitare de modificare de grilă pentru postul Nașul TV, dar și niște rapoarte de monitorizare care vizau televiziunea lui Radu Moraru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu