Skip to main content

Stelian Tănase: "Mă gîndesc 24 din 24 de ore la necazurile TVR care mi-au invadat și mi-au otrăvit viața"

 

stelian tanase

Publicitate

"Fratele meu, imi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viața mea acceptînd să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate". Afirmația îi aparține lui Stelian Tănase și a fost postată pe blogul său.

Șeful TVR, Stelian Tănase, a reînceput să posteze pe blog după o perioadă de absență. Tănase a anunțat că tocmai a revenit de la Paris, unde a avut loc congresul Uniunii Internaționale de Radio și Televiziune, și că urmează să organizeze o conferință de presă cu ocazia lansării noii grile.

Stelian Tănase:

„Mă gîndesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omenești ) care mi-au invadat și mi-au otrăvit viața în ultima vreme. Fratele meu, imi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viața mea acceptînd să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat ci căinat. Îmi amintesc acest lucru și din pricină că luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani și era bine să mă găsească stînd liniștit acasă”a.

Stelian Tănase a mai precizat că joi a revenit de la congresul Uniunii Internaționale de Radio și Televiziune care a reunit mai multe canale și posturi de radio.

„S-a vorbit puțin despre content, și fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situațíe atît de dramatică, de dificilă, aproape fără ieșire, ca a televiziunii române”, a precizat Stelian Tănase.

„Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparație”, a mai adăugat Tănase. Șeful TVR a mai precizat că va face o conferință de presă la 1 martie pentru a prezenta presei și publicului cifrele exacte.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Stelian Tanase zice pe blogul personal ca este fratele meu?! La naiba... pe unde o fi umblat taica-miu?

  Fratele meu, sefule, barosane, faraoane... da-ti demisia daca simti ca nu faci fata.
 • dar cine te tine Dom' Stelica sa ai insomnii?!!
  imi dau seama ce nivel de motivatie au angajatii TVR cand citesc acest interviu!!! halal conducatori la TVR mai pun artidele astea,parca se saboteaza singuri!
  ce naiba mai cautam noi in tara noastra?
 • faci şi tu ca boul ăla de piţurcă de la naţională când ne spune: că aria de selecţie e restrânsă! dar când a luat naţionala nu ştia că e restrânsă aria de selecţie? aşa şi mătăluţă nu ştia-i care e situaţia de la TVR? rahatule.
 • Handreaua Marin, patroana fundatiei de hotii Pretuieste Viata Pe Bani Publici va face, în zilele următoare, o schimbare majoră: se va transforma, oficial și concomitent, într-o biserică și într-un cult religios pentru toti analfabetii si toate femeile semidocte si frustrate din Romania. Motivele, dacă ar fi s-o credem pe cuvânt pe SubMarin, președintele PVPBP, sunt de natură spirituală. “Handrea este Dumnezeul nostru”, spun repetentii. Gurile rele speculează însă că, la mijloc, ar fi vorba mai degrabă despre unele motive financiare.
 • vai, dar ce mila imi e de el! :) un prefacut care deja se comporta ca un dictator si opreste emisuni pe trv international ca asa vrea muschiul lui! nici pe vremea impuscatului nu a fost intrerupta o emisiune fara a exista o motivatie! asta doar a urlat la telefon sa fie oprita emisiunea! pana una alta el face rau ca are painea si cutitul in maini si sprijin politic! face pe victima cand el e deja calau! si sunt oameni care il cred...:( asta e cel mai trist.
  cei adusi de tanase vor castiga cam cat castigau vreo 200 de dati afara! sper sa aiba de medicamente!
 • se vede ca l intereseaza soarat TVR, si a adus prietenii,DINESCU,IARU,CRISTOIU,evident pe salarii modice.Il invitam pe TANASE sa faca public cat castiga cei 3 prieteni ai sai!!
 • @Iulia Bunea

  Nu e insa prima data cand mi se intampla asta. "Trosni-l-ar" spam!

  P.S. Oare de ce stau atat de mult comentariile pana sunt redate (moderate) pe forum?
 • @adi m: Nici tu nu esti mai breaz decat amicul tau, pe care-l mustrezi cu severitate. Banda aia cu stiri se numeste CRAWL, nu crowl si vine de la verbul to crawl, care inseamna a te tari sau a te misca cu incetinitorul.
 • cum dracu sa ne ridicam ca natie cand specimene ca tine traiesc prinre noi? e chiar greu sa-ti dai seama ca "D"-ul a disparut intre timp de pe ecan, pentru ca acel crowl(si nu scroll) - surpriza - se misca de la dreapta spre stanga?
 • Eu zic sa nu se mai gindeasca atit 24 de ore din 24. Sa treaca la actiune, sa isi faca un cadou de ziua lui, sa isi scrie demisia si good bye, tanti Varvara!

Trimite un comentariu