Skip to main content

Ştirile de pe fluxul Agerpres, disponibile pe smartphone-uri şi tablete

 

Aplicatie mobil, agerpres Agenţia de presă a statului a anunţat recent că şi-a lansat aplicaţia mobilă, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Publicitate

Aplicaţia agenţiei naţionale de presă Agerpres este disponibilă, începând din 11 februarie, pentru telefoane mobile şi tablete.

"Aplicaţia le oferă utilizatorilor acces la cele mai importante ştiri în timp real şi le facilitează utilizarea prin elemente de design adaptate tendinţelor actuale", se arată într-un comunicat al Agerpres, remis Paginademedia.ro.

Ce aduce nou această aplicaţie?

  • Dispune de un algoritm inteligent de sortare a informaţiei în funcţie de relevanţă, acest algoritm fiind prezent şi pe site-ul www.agerpres.ro.
  • Notificările push pentru Breaking News, prin care utilizatorul aplicaţiei află în timp real cele mai importante ştiri şi evoluţia acestora.
  • Suport sharing integrat pentru Facebook, Twitter, e-mail şi SMS.
  • Abonaţii agenţiei de presă Agerpres pot accesa mult mai uşor şi mai rapid fluxurile speciale de ştiri cu ajutorul aplicaţiei mobile, prezentă în sistemele de operare Android şi iOS.

Lansarea aplicaţiei de mobil vine în contextul sărbătoririi a 125 de ani de la înfiinţarea Agerpres, eveniment care va avea loc pe 27 martie 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus