Skip to main content

Suleyman Magnificul revine la Kanal D. Serialul este difuzat doar o dată pe săptămână

 

suleymanSerialul "locomotivă" al Kanal D, Suleyman Magnificul, revine, începând de mâine, la Kanal D.

Publicitate

Televiziunea trustului Dogan va difuza continuarea celui de-al treilea sezon din Suleyman Magnificul - Domnia iubirii, cel mai urmărit serial de la Kanal D.

Producţia turcească va fi difuzată săptămânal, în fiecare zi de marţi, de la ora 20.00, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al postului Kanal D.

Cu cine se bate Suleyman?

În bătălia audienţelor, serialul care îl are ca protagonist pe Halit Ergenc concurează mâine cu Jocurile Olimpice de la Soci şi Telejurnalul de la TVR 1, cu filmul american de acţiune Proscrisul de la Pro TV şi cu Observatorul special prezentat de Octavia Geamănu (Antena 1).

Serialul Suleyman Magnificul se mai intersectează, pe intervalul 20.00 - 22.15, cu o altă peliculă din Statele Unite - Riddick: Bătălia începe ( Antena 1, de la 20.30), dar şi cu O nouă viaţă, noua telenovelă muzicală de la Acasă TV, care îi are ca protagonişti pe actorii din Pariu cu viaţa.

Anul trecut, Suleyman Magnificul a fost cel mai urmărit serial, cu peste două milioane de telespectatori pe episod, potrivit unei analize Paginademedia.ro.

Serialul de pe Kanal D a ţinut primul loc în clasamentul la nivel naţional şi cel urban. Lucrurile nu stau la fel şi pe segmentul comercial, unde primul loc aparţine serialului românesc, Las Fierbinţi. Găsiţi topul serialelor TV în 2013 AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adela Adela
    Mi se pare ft putzin doar o data pe saptamana !!!!!!!!!!!!!!!Dc nu il bagatzi iar de doua ori pe saptamana cum era inainte??
  • Dusa Maria Dusa Maria
    De ce numai o data pe saptamana ?
  • mile mile
    foarte bun a fost filmul cu funes
  • geo geo
    Turcii se vor impune...cit priveste JO de la Soci degeaba au mutat cei de la TVR stirile la ora 21.30, ptr ca, de obicei, in loc sa difuzeze rezumatul zilei, inregistrari sau transmisii in direct, programeaza filme de duzina, a se citi western de pe vremea bunicii ori comedii prafuite cu L de Funes ori teatru, cum a fost aseara pe TVR 2.
  • Adi Adi
    Pro si Antena baga programe de umplutura pentru ca stiu ca orice ar face pierd aceasta lupta cu Suleyman.
  • laura laura
    Nu revine intr-un nou sezon, ci e tot sezonul 3 al turcilor, pe care cei din Romania nu l-au difuzat integral, ci l-au interupt la un moment dat. Sezonul 4 e deja cu alta actrita in rolul principal. Am urmarit serialul pana cand a murit Ibrahim si mi-a fost suficient. Mi-am pierdut interesul, prea au lungit serialul asta.

Trimite un comentariu

sus