Skip to main content

Suleyman Magnificul revine la Kanal D. Serialul este difuzat doar o dată pe săptămână

 

suleymanSerialul "locomotivă" al Kanal D, Suleyman Magnificul, revine, începând de mâine, la Kanal D.

Publicitate

Televiziunea trustului Dogan va difuza continuarea celui de-al treilea sezon din Suleyman Magnificul - Domnia iubirii, cel mai urmărit serial de la Kanal D.

Producția turcească va fi difuzată săptămânal, în fiecare zi de marți, de la ora 20.00, potrivit unui anunț postat pe site-ul oficial al postului Kanal D.

Cu cine se bate Suleyman?

În bătălia audiențelor, serialul care îl are ca protagonist pe Halit Ergenc concurează mâine cu Jocurile Olimpice de la Soci și Telejurnalul de la TVR 1, cu filmul american de acțiune Proscrisul de la Pro TV și cu Observatorul special prezentat de Octavia Geamănu (Antena 1).

Serialul Suleyman Magnificul se mai intersectează, pe intervalul 20.00 - 22.15, cu o altă peliculă din Statele Unite - Riddick: Bătălia începe ( Antena 1, de la 20.30), dar și cu O nouă viață, noua telenovelă muzicală de la Acasă TV, care îi are ca protagoniști pe actorii din Pariu cu viața.

Anul trecut, Suleyman Magnificul a fost cel mai urmărit serial, cu peste două milioane de telespectatori pe episod, potrivit unei analize Paginademedia.ro.

Serialul de pe Kanal D a ținut primul loc în clasamentul la nivel național și cel urban. Lucrurile nu stau la fel și pe segmentul comercial, unde primul loc aparține serialului românesc, Las Fierbinți. Găsiți topul serialelor TV în 2013 AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Mi se pare ft putzin doar o data pe saptamana !!!!!!!!!!!!!!!Dc nu il bagatzi iar de doua ori pe saptamana cum era inainte??
  • Turcii se vor impune...cit priveste JO de la Soci degeaba au mutat cei de la TVR stirile la ora 21.30, ptr ca, de obicei, in loc sa difuzeze rezumatul zilei, inregistrari sau transmisii in direct, programeaza filme de duzina, a se citi western de pe vremea bunicii ori comedii prafuite cu L de Funes ori teatru, cum a fost aseara pe TVR 2.
  • Pro si Antena baga programe de umplutura pentru ca stiu ca orice ar face pierd aceasta lupta cu Suleyman.
  • Nu revine intr-un nou sezon, ci e tot sezonul 3 al turcilor, pe care cei din Romania nu l-au difuzat integral, ci l-au interupt la un moment dat. Sezonul 4 e deja cu alta actrita in rolul principal. Am urmarit serialul pana cand a murit Ibrahim si mi-a fost suficient. Mi-am pierdut interesul, prea au lungit serialul asta.

Trimite un comentariu