Skip to main content

Un europarlamentar, într-o scrisoare către Marea Britanie: "Fii perechea României de Valentine's Day!"

 

Scrisoare de dragoste catre britanici Un europarlamentar român a trimis ieri o "scrisoare de dragoste" tuturor liderilor politici din Marea Britanie, presei britanice și celei din România.

Publicitate

În scrisoare, europarlamentarul Petru Luhan facere referire îndirect și la celebra campanie Gândul - "Why don't you come over", spunând "lasa-mă să-ți reamintesc că deși ai fost răutăcios cu ea (România - n.r.), ea totuși te-a chemat în vizită".

Scrisoarea este semantă astfel: "un cupidon amator, membru al Parlamentului European".

Gestul europarlamentarului român este ironizat de Lucian Mândruță, creative marketing manager la Mediafax Group - compania care deține publicația online Gândul.info.

"Ăștia care copiază campaniile Gândul ar trebui să dea un test de inteligență intai. (...) Un europarlamentar roman îi face avansuri Angliei în numele României", scrie Mândruță, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Paginademedia.ro vă prezintă "scrisoare de dragoste" trimisă de europalamentar către Marea Britanie, în numele României

image001

"Why don't you come over?", una dintre cele mai de succes campanii din 2013

Reamintim că “Why don’t you come over?”, campania realizată de GMP Advertising și Webstyler pentru Gândul.info, a câștigat marele premiu la festivalul de publiciate Goldn Drum (Slovenia), la categoria Digital Campaigns, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
http://www.youtube.com/watch?v=ORBYc0sM-HU

Campania “Why don’t you come over?” a venit ca un răspuns al publicației Gandul.info la intenția britanicilor de a stopa migrația românilor în Marea Britanie, odată cu ridicarea restricțiilor de pe piața muncii în ianuarie 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu