Skip to main content

Universal Channel va difuza Doi bărbaţi şi jumătate, varianta cu Charlie Sheen

 
Doi barbati si jumatate
Doi barbati si jumatate

Doi barbati si jumatateTeleviziunea de filme Universal Channel, parte a reţelei americane NBCUniversal, va începe difuzarea celebrului sitcom "Doi bărbaţi şi jumătate" în România, de la primul sezon, care îl are ca protagonist pe Charlie Sheen.

Publicitate

Postul va difuza câte două episoade din serialul Doi bărbaţi şi jumătate, de luni până vineri, de la ora 17.00. Serialul este difuzat pentru prima oară de Universal Channel.

Postul Universal Channel mai are în grila sa două seriale de comedie. Televiziunea difuzează în ziua de miercuri serialele Teoria Big Bang (de la ora 22:00) şi Mike şi Molly (în continuare, de la ora 22:30).

Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate, nominalizat de două ori la Globurile de Aur şi câştigător al unui trofeu Primetime Emmy, nu este la prima difuzare în România.

Anul trecut, Pro TV a difuzat, începând cu 28 ianuarie, cel de-al nouălea sezon al serialului de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate", în care a Ashton Kutcher i-a luat locul lui Charlie Sheen.

Ashton Kutcher a fost ales de producători să îl înlocuiască pe controversatul Charlie Sheen, rol pentru care Ashton a primit nu mai puţin de 700.000 de dolari pentru fiecare episod, potrivit presei internaţionale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    din 17 martie
  • CipryFCD CipryFCD
    Când se va începe difuzarea?

Trimite un comentariu

sus