Skip to main content

VIDEO. După Realitatea TV şi Antena 1 e "mereu" Happy

 

Screen Shot 2014-02-25 at 5.38.05 PMAntena 1 a fost curpinsă şi ea de "spiritul Happy". Postul din Băneasa a publicat astăzi pe YouTube un filmuleţ în care angajaţii Antena 1 dansează pe ritmurile melodiei "Happy", cunoscuta piesă a interpretului american Pharrell Williams.

Publicitate

Filmuleţul echipei Antena 1 apare pe internet la mai bine de zece zile după ce postul de ştiri Realitatea TV a lansat propria variantă de videoclip pentru melodia "HAPPY", după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La fel ca în cazul videoclipului Realitatea TV şi în montajul realizat de Antena 1 apar atât vedete ale postului, cât şi oameni din spatele camerelor de luat vederi.

În videoclipul realizat de Antena 1 pentru piesa Happy îi puteţi recunoaşte pe Cosmin Seleşi şi Alina Puşcaş, prezentatorii emisiunii "Te cunosc de undeva".

http://www.youtube.com/watch?v=RmCunOa_bXc

Piesa HAPPY a lui Pharell Williams a devenit un viral cu o notorietate la nivel mondial asemănătoarea modei Harlem Shake, de anul trecut.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Foarte frumos clipu :)))
  • Costin Costin
    Foarte frumos. Degaja o atmosfera buna, pozitiva.
  • obelix obelix
    Si eu sunt happy ca pot sa urmaresc povestea curvei Baianca si a altor alte parasute / necunoscuti la stirile prostv, cel mai jurnal care ERA...
  • dizident dizident
    dupa cum spuneam, generatia "atat va duce mintea". daca nu esti cu pro, esti antenist, daca nu esti basist, esti uselist. atata inversunare vad p-acilea. problema e ca, daca nu sunteti platiti de vreuna din parti sa va dati cu parerea, atunci sunteti de-a dreptul penibili in patima voastra de a apara sau a ataca o televiziune sau alta. d-asta, pe termen lung, o sa piarda obae. pentru ca tot felul de habarnisti isi fac veacul pe blogul lui. ca s-a transformat din pagina "de media" in pagina de huo antena si sus pro tv. mi-e teama pentru el ca la un moment dat s-ar putea sa nu mai primeasca informatiile din interior. deja a inceput sa intarzie cu unele si i-au cam disparut exclusivitatile. nu e bai. are postaci, are trafic. se descurca el, ca e baiat mare.
  • john john
    Antena 1 - mereu aproape. Aproape de cei de pe locul 1.
  • ProTv-Tv-Tv ProTv-Tv-Tv
    Bine, dizidente, am inteles, doua intrebari sunt prea mult pentru mintea ta. Atunci ia numai una: tu esti voiculescu sau ala care e cu fii-sa?... PS: Amaratule, ia usor intrebarea, rumeg-o sa nu te-neci cu ea si nu te grabi cu raspunsul.
  • dizident dizident
    decat sa "faci" doua intrebari, mai bine faci o "originalitate". lasa-te de meserie, oricare ar fi ea, ca vad ca-ti provoaca frustrari. e valabil si pentru 90% din comentatorii de pe blogu` lu` obae. o natiune de tristi si orpositi. vai, ca aia de la realitatea nu si-au luat salariile, dar se bucura. vai, ca aia de la antena sunt toti niste comunisti indoctrinati si spalati pe creier. vai ca aia de la pro sunt... hopa. stai. aia de la pro nu sunt altceva decat zeitati in miniatura, zanele zanelor, printesele printeselor. p-aia ii ridicati in slavi peste tot. se vede de ce face filmul pro audienta la a 16-a reluare. ca tot romanul sta ca dobitocul sa se uite pentru a nu stiu cata oara la acelasi film prost, dar difuzat de pro. bai, voi, generatia "multi si pro". vad ca sunteti frustrati, nefericiti, nu va iubesc nevestele, nu va place seful, va urati jobul, va urati viata dar comentati doar despre altii. revenind la subiect, asta cu "happy" e o tampenie mondiala, gen harlem shake. dar, daca voua nu va place, lasati-i macar pe unii sa se bucure. cum stiu ei. in 5 minute de clip unii din ei au fost mai happy decat o sa fiti unii din voi in viata voastra.
  • Antena-na-na Antena-na-na
    Din curiozitate, fac două întrebări către cei care postează aici, pe pagina de media:
    a) Cât să fii de prost, de slugă, de lipsit de imaginație ca să faci și tu ce au făcut mulți alții înaintea ta?...
    b) N-ar fi mai bine să-i închidă odată pe prostovanul ăla de Alexandrescu și pe amanta lui și pe tatăl amantei lui ca să se mai curețe spațiul de imbecilii ăștia stătuți?...
  • mariana mariana
    varanul cind danseaza si el Happy la jilava sau rahova?
  • protopopescu protopopescu
    e tare sa vezi cum niste tristi si nefericiti canta Happy. Modelina expirat Alina Puscas e inselata de sot cu una mult mai urata ca ea, cat de naspa poate sa fie asta? selesi este complexat ca e mic si netalentat. daca tipi nu inseamna ca ai dreptate. cristina jura nu are viata ei. este o nefericita care nu stie decat job, job, job. Marcel radu alt pitic complexat la care tipa asa zisele vedete ale postului. restul - angajati pe salarii mizere si obligati sa zambeasca la camera. Antena 1 mereu aproape dar totusi atat de departe...
  • BOG BOG
    Antena 1 simplu ctrl C - ctrl V
  • stefan stefan
    Vorba lui Adi seputea sa nu faca si cei dela Antene un Copy Paste.
  • Andrei Andrei
    Si sclavii cantau atunci cand culegeau bumbac.
  • andrei andrei
    Varanului ii plac revistele mondene pe pereti si caloriferele comuniste. La cate pitipoance si cocalari am vazut in filmuletul asta, e clar ca audienta mai e ridicata si de angajatii postului pusi sa vada propriile dejectii. se vede de la o posta ca angajatii RealitateaTV au facut din placere acel filmulet, pe cand ai se vede clar ca au fost pusi de cofetar sau alti "profesionisti".
  • 1qlee 1qlee
    Da Voiculescu nu e Happy? Sau ii miroase ceva nasol?

Trimite un comentariu

sus