Skip to main content

VIDEO. Happy jurnalism. Realitatea TV râde, cântă şi dansează

 

Screen Shot 2014-02-15 at 3.41.19 PMAnul trecut Harlem Shake, anul acesta HAPPY. Piesa interpretului american Pharrell Williams a molipsit echipa Realitatea TV, care a realizat propria versiune de videoclip.

Publicitate

În clipul realizat de Bianca Oancea, angajaţii Realitatea TV apar în ipostaze neobişnuite faţă de stilul "sobru" cu care sunt obişnuiţi telespectatorii televiziunii de ştiri.

https://www.youtube.com/watch?v=kMK7VyjBxUY

În montajul video de trei minute, publicat ieri pe YouTube şi difuzat pe Realitatea TV, apar atât vedete ale postului de ştiri, cât şi oameni din spatele camerelor de luat vederi: producători, regizori, cameramani şi editori de imagine.

Prezentatorii Aneta Sângeorzan, Petre Fumuru, Marinela Mititelu, Cristian Vasilcoiu şi reporterii Oana Ivan, Denise Rifai, Lucian Popescu şi Claudiu Popa sunt doar câţiva dintre cei care s-au lăsat filmaţi în timp ce dansează pe ritmurile melodiei Happy, potrivit Realitatea.net.

Echipa Realitatea şi-a manifestat "spiritul HAPPY" prin dans fie în redacţie, fie pe teren - la Guvern, la tribunal, pe stradă - locuri ceva mai neobişnuite pentru un dans, de unde reporterii postului de ştiri fac relatări în mod normal.

Unii, mai îndrăzneţi, s-au filmat dansând chiar între colegii altor televiziuni care tocmai făceau transmisiuni live.

Piesa HAPPY a lui Pharell Williams a devenit un viral cu o notorietate la nivel mondial asemănătoarea modei Harlem Shake, de anul trecut.

Site-ul oficial al televiziunii Realitatea TV a scris că pe melodia lui Pharrel s-au făcut videoclipuri în peste 50 de ţări, printre care: Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franţa, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Clar...si-au recuperat restantele salariale.
  • ionut ionut
    Sincer, nici tu nu știi cu ce se mănâncă audientele! Vezi cazul Protv unde contează mult cât de sus lasă știrile Măruță, sau Observator unde contează la fel ce face Acces Direct. Ce vrei? Sa facă Realitatea, B1 sau Antena 3 emisiuni de divertisment înaintea principalelor jurnale?!? Vorbești din ce ai mai auzit și tu însă n-ai auzit bine! Și încă ceva: sunt oameni din Realitatea care au refuzat posturi prestigioase gen Pro sau Antena, sau sunt alții care s-au dus și sunt peste oamenii din posturile respective(vezi Diana Enache la Pro). Concluzie: vorbești prostii!
  • nadia nitov nadia nitov
    le pleaca oamenii pe capete si cand nu pleaca sunt dati afara fara preaviz si cu trei zile inaite de 30 ale lunii ca nu li se mai dea nici ultimul salariu! :( cand te dai fericit si dansator cu burta goala esti cu siguranta lovit peste picioare de patron cu batul sa joci ca ursul pe carbuni! :( o imbecilitate sa alegi pentru o televiziune de stiri o asemenea voiosie fara motivatie! bai, sunteti de STIRI! stiti ce-s alea stiri? n-au nicio legatura cu happy si cu dansul! asta mergea la star antena! sau antena star!
  • ziDzi ziDzi
    @steaua fara nume daca lucrezi acolo e ff ok , nu am scris cu rautate , era o stire pe aici si am facut legatura cu acea stire .Succes
  • Andrei Andrei
    Voi le stiti pe toate, doar cum se face audienta nu prea stiti, de-aia si mergeti cu drag la serviciu, ca nici nu vi se cere performanta, ca daca ati fi lucrat undeva unde performanta era criteriul de baza, ati fi zburat ca pasarile calatoare.
  • steaua fara nume steaua fara nume
    @ziDzi, partea aia este cea mai gtare din tot clipul. Transmitem stiri, dar nu suntem roboti ca ceilalti colegi de breasla. Suntem seriosi dar suntem si plini de viata. Chiar daca exista probleme, stim sa ne traim viata. Unde nu sunt probleme pe lumea asta? Mergem cu drag la munca. Exista enshpe mii de locuri de munca in lume unde nu se iau banii, exista milioane de oameni care nu au ce manca. De ce tot ce nu ne place trebuie sa judecam? Asta e viata, cu bune si cu rele. Iar noi traim intr-o lume mult mai buna decat o traiesc altii. Suntem happy, suntem oameni, suntem cu neajunsuri si cu zambete in suflet si pe buze. Ne traim viata ziDzi asa cum ne-a fost dat sa o traim. Majoritatea mergem cu drag la munca. Cati dintre voi mergeti cu acelasi sentiment la serviciu?
  • anonymus anonymus
    v-a spus Gusa sa aparati MUSAMAUA de insulte? cum sa consideri o MUSAMA care acopera nefunctionalul drept ,,decor" ??? o.O
  • george george
    Se pare ca s-a intors S.O. VANTU...
  • bibistroke bibistroke
    ziDzi si anonymus voi chiar nu puteti fi happy???????????
  • bibistroke bibistroke
    ai o problema existentiala cu "musamaua"???????
    nu poate acoperii un ecran de 3 ori mai mare.acolo se depoziteaza .
    este un element de decor al emisiunii jocuri de putere. sper ca te-am lamurit.
  • mihai mihai
    Corectati la sfarsit, Moscova nu e tara!
  • ziDzi ziDzi
    interesant ,sa intelegem ca li sau dat salariile la timp de ii atata veselie !? la min 3:00 mi se pare cea mai tare faza cand reporterita de la Romania Tv era live si cea de la Realitatea dansa de zor :D
  • anonymus anonymus
    1:16 - momentul cand apare MUSAMAUA care acopera ecranul care nu merge! =)))))))

Trimite un comentariu

sus