Skip to main content

VIDEO. O trupă de rock alternativ a lansat o piesă despre Radio Guerrilla: "Nu se termină așa"

 

Bogdan Serban, în videoclipul piesei "Nu se termină așa"

Publicitate

Trupa românească de rock alternativ Toulouse Lautrec a lansat recent o piesă "despre Radio Guerrilla".

Melodia se numește "Nu se termină așa" și a fost în primă audiție în emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban, difuzată luni (17 februarie), pe Radio Guerrilla, post care emite de câteva luni doar online.

"Piesa are titlu premonitoriu și este dedicată prietenilor dragi din Radio Guerrilla”, au spus membri trupei Touluse Lautrec, în emisiunea lui Bogdan Șerban, de la Guerrilla.

Videoclipul piesei "Nu se termină așa" a fost filmat în studioul Radio Guerrilla, de la Casa Presei Libere, alături de o parte din echipa postului. Printre aceștia se numără și Liviu Mihaiu și Bogdan Șerban.

http://www.youtube.com/watch?v=UG8MVlw2kxE

Ce au mai spus cei de la Toulouse Lautrec, despre piesa dedicată Radio Guerrilla?

"Piesa NU SE TERMINĂ AȘA este despre RADIO GUERRILLA. Considerăm că e o mentalitate și un mers normal într-o țară care n-a mers normal până acum. Piesa este despre viață, în general, și despre dragoste, în particular. Pentru noi, nu se termină așa chiar dacă se termină așa. Piesa are titlu premonitoriu și este dedicată prietenilor dragi din Radio Guerrilla”, au declarat cei de la Touluse Lautrec, potrivit site-ului radioguerrilla.ro.

Din Videoclipul trupei Toulouse Lautrec

 

Emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban este difuzată în fiecare zi de luni, de la ora 18.00, la Radio Guerrilla (audio – www.eliberadio.ro și video - www.fb.com/radioguerrilla)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu