Skip to main content

12 Martie. Încă un distribuitor de presă alege calea insolvenței

 

ziareINSOLVENȚĂ. Distribuitorul de presă Nimsoc Media, cu afaceri de peste 3 milioane de euro, își cere insolvența, scrie DailyBusiness.ro. Deținută de bucureșteanul Cosmin Tenu, firma a introdus pe 7 martie o cerere la Tribunalul București pentru intrarea în procedura de insolvență.
Firma a raportat o cifră de afaceri de 15,8 milioane de lei și un profit net de peste 100.000 lei în 2011, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finanțelor. Cosmin Tenu a înființat această firmă în 2003, pe vremea când lucra pentru grupul de presă Ringier România.
În toamnă lui 2009, Tribunalul București a aprobat intrarea în insolvență a celui mai mare distribuitor de presă din România, Rodipet, la cererea unui creditor.
Încă un distribuitor de presă alege calea insolvenței


Publicitate

INTERZIS. Un spot publicitar aferent campaniei de promovare a farmaciilor Dona, intitulată "Zero diferenţa la plata la reţetă pentru pacienţi", a fost interzis de la difuzarea pe posturile de televiziune, printr-o decizie luată ieri de CNA, notează Mediafax. Forul a considerat că reclama nu informează corect publicul.
În acest spot, care a fost difuzat pe mai multe posturi TV în perioada 19 - 29 noiembrie, se prezintă o farmacie în care o angajată poartă un dialog cu o clientă. Farmacista îi spune clientei, printre altele, că "La farmaciile Dona găsiţi disponibile peste 1.000 de produse cu zero diferenţă de plată". În prezent, reclama nu mai rulează pe TV.
Un spot publicitar referitor la farmaciile Dona, interzis de la difuzarea pe TV


ACHIZIȚIE. Postul de televiziune prin cablu Fuse, specializat în difuzarea de videoclipuri muzicale, a primit o ofertă de cumpărare de 200 milioane de dolari din partea rapperului P. Diddy, scrie Mediafax, care citează surse ale Bloomberg News.
Potrivit Bloomberg News, rapperul P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, se va folosi de achiziţionarea postului Fuse pentru a impulsiona dezvoltarea propriului post de televiziune, Revolt, pe care l-a lansat în toamna anului 2013, în colaborare cu Comcast Corp.
Rapperul P.Diddy vrea să cumpere cu 200 milioane de dolari postul de televiziune Fuse

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu