Skip to main content

26 martie. Cine râde la Ştirile Times New Roman?

 
26 martie. Cine râde la Ştirile Times New Roman?
televizor

televizor

Publicitate

PROFIL. Primele patru ediții ale emisiunii de umor „Ştirile Times New Roman” (Prima TV) au avut o audiență medie de 154.000 telespectatori pe minut (1,55% rating urban), scrie Forbes România. Aproape 24% dintre telespectatorii acestui nou program, difuzat de Prima TV sâmbătă și duminică (începând cu orele 20:00), au vârste între 45 și 54 de ani (23,8%).
Cel de-al doilea segment important este format din orășeni cu vârste de peste 65 de ani: 19,1%.
Telespectatorii între 55 și 64 de ani dețin o cotă de 16,8%, iar cei între 35 și 44 de ani au o cifră procentuală de 16,7%. Persoanele între 25 și 34 de ani au fost în proporție de 15%. Se poate spune că distribuția publicului în funcție de vârste este echilibrată.
Cine râde la „Ştirile Times New Roman”?


SEMNAL DE ALARMĂ. Misiunea de observare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) şi-a exprimat, ieri, îngrijorările cu privire la independenţa mass-media în Ungaria în vederea alegerilor legislative prevăzute pentru 6 aprilie, scrie Mediafax.
"Experţi media şi-au exprimat îngrijorările serioase cu privire la lipsa de independenţă a televiziunii publice Magyar Television, care pot să dăuneze pluralităţii emisiunilor politice", a notat biroul OSCE pentru instituţii democratice şi drepturile omului (ODIHR), într-un raport interimar.
"Principalele posturi comerciale de televiziune sunt afiliate partidului aflat la putere (Fidesz) sau au un program axat pe divertisment", au explicat observatorii.
Îngrijorări exprimate de OSCE cu privire la independenţa presei în Ungaria, înaintea alegerilor


ACHIZIȚIE. Compania Walt Disney a ajuns la un acord să cumpere Maker Studios, una dintre cele mai mari rețele de canale Youtube, pentru 500 de milioane de dolari, cu posibilitatea ca prețul să crească până la 950 de milioane în cazul îndeplinirii anumitor criterii de performanță, scrie HotNews.ro, care citează Reuters. Acordul va transforma Disney într-un distribuitor major de conținut video online, având în vedere că Maker deține și operează 55.000 de canale, cu peste 380 de miliaone de abonati la nivel global.
Disney va cumpara o retea majora de canale Youtube pentru 500 de milioane de dolari

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu