Skip to main content

7 Martie. Câți abonați are Romtelecom? O prezentatoare a Russia Today a demisionat în direct

 

Romtelecom Business Forum

Publicitate

ABONAȚI. Romtelecom a raportat creșterea numărului de clienți TV cu 7%, ajungând la peste 1,3 milioane la sfârșitul anului 2013, în vreme ce baza de clienți de Internet broadband a crescut cu 4,5% în aceeași perioadă iar serviciile tradiționale de telefonie au scăzut, potrivit raportului companiei, scrie Forbes, care citează Media Expres.

Veniturile din serviciile de TV au crescut cu 7,4% la nivelul ultimului trimestru din 2013, iar veniturile din Internet au crescut cu 7%.
În total, Romtelecom a raportat o creștere a numărului de abonamente, care a ajuns la peste 4,85 milioane la finalul lui 2013.
Romtelecom are 1,3 milioane de abonați la distribuția TV


DEMISIE. Liz Wahl, prezentatoare Rusia Today, a demisionat în direct, în semn de protest faţă de acţiunile Rusiei împotriva Ucrainei. Jurnalista a spus că se confruntă cu "încercări de ordin etic şi moral".

Reacţia jurnalistei vine la scurt timp după ce o altă prezentatoare RT, Abby Martin, a spus că "intervenţia Rusiei în Crimeea este o greşeală". Liz Wahl, care lucrează la studioul din Washington al RT America, a anunţat, miercuri, că îşi dă demisia, din cauza felului în care postul prezintă acţiunile preşedintelui Putin, în Crimeea. Ea a acuzat reţeaua pentru care lucra că muşamalizează intervenţia militară rusească în Ucraina.
O prezentatoare a Russia Today a demisionat în direct, în semn de protest faţă de acţiunile Rusiei împotriva Ucrainei. Reacţia RT – VIDEO


VENITURI. Grupul european Goldbach, prezent și pe piața românească de vânzări de publicitate, anunță într-un comunicat de presă o creștere de 2,9% a vânzărilor nete - de la 445 milioane de franci elvețieni în 2012 până la 459 de milioane în 2013, scrie HotNews.

Comunicatul precizează că regiunea Germania, Austria și Elveția a generat 94% din vânzările grupului, înregistrând o creștere de 4,2% în 2013. În cazul regiunii Europa Centrala și de Est (Polonia, Romania si Rusia), comunicatul menționează doar că în Romania Goldbach a "contribuit la creșterea vânzarilor de radio și TV"
Rezultatele grupului Goldbach in 2013


BILANȚ. Anul acesta va exista o tendinta de reintoarcere la ceea ce reprezinta centrul comunicarii, si anume continutul, dupa ce mai mult timp partea de continut a fost neglijata, a declarat pentru Wall-Street.ro, Alexandru Paius, senior partner al Image PR.

In 2013, compania a avut o cifra de afaceri de 1,25 milioane de euro, comparativ cu 1,4 milioane de euro in urma cu doi ani. Pe de alta parte, veniturile (fee-urile din consultanta) au fost peste 600.000 de euro.
Alexandru Paius, Image PR: Este neglijata partea de continut. Sa nu facem rabat de la principiile meseriei


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • pachetele Dolce sunt scumpe...peste concurenta....si exprimate doar in euro...in conditiile in care majoritatea romanilor cistiga in lei...nu recomand decit in cazuri extreme.
  • Sunt foarte nemulțumit de toate serviciile Romtelecom !!!! internetul foarte slab și scump iar la satelit sunt catastrofa !!!! Aștept sa treacă perioada contractuala sa RENUNȚ !!!

Trimite un comentariu