Skip to main content

Alexandra Păcuraru, fata lui Maricel Păcuraru, emisiune la Realitatea TV în locul lui Carmen Brumă

 

Alexandra Pacuraru
Alexandra Păcuraru a prezentat la TVR 2 emisiunea 8 într-o barcă alături de Matei Stănculescu

Publicitate

EXCLUSIV. Intervalul de sâmbătă de la ora 11.00, ocupat până acum de Carmen Brumă, va fi ocupat de o altă emisiune la Realitatea TV. Prezentatoarea se retrage o perioadă de pe TV întrucât este însărcinată.

Începând de sâmbătă, pe tronsonul 11.00-12.00 va debuta emisiunea Fresh – Refresh. Noul program va fi prezentat de Alexandra Păcuraru. Ea a lucrat în televiziune la TVR 2, unde a prezentat emisiunea 2 într-o barcă. Este fiica lui Maricel Păcuraru, unul dintre acționarii Realitatea TV.

Emisiunea Fresh - Refresh va avea doi prezentatori. Alături de Alexandra Păcuraru va fi Laura Fronoiu, reporter la Realitatea TV. Până acum, Laura Fronoiu se ocupa de materialele din emisiunea Ai grijă de tine, pe care o prezenta Carmen Brumă.

"Este o alegere înțeleaptă și sunt sigur că va fi o surpriză plăcută", a declarat pentru Paginademedia.ro Rareș Bogdan, director editorial Realitatea TV.

Rareș Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Alexandra Păcuraru are experiență în televiziune, arată bine și e foarte inteligentă. Faptul că o cheamă Păcuraru nu trebuie să o oprească să facă performanță. Trebuie să menționez că spațiul emisiunii este sold-out. Intervalul este vândut până la sfârșitul anului", a adăugat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a menționat că Realitatea TV mai are un proiect pentru o emisiune de sâmbătă (care însă va începe în următoarele săptămâni) - Cultură și politică. Va fi un talk-show de seară, cu invitați din lumea culturală, moderat de Octavian Hoandră (de la stațiile locale Realitatea TV) împreună unul dintre realizatorii postului.

Alexandra Păcuraru, experiență la TVR 2

Alexandra Păcuraru nu este la prima experiență TV. Ea a mai prezentat, la TVR 2, emisiunea 8 într-o barcă, alături de Matei Stănculescu.

Carte de vizită Alexandra Păcuraru (via TVR2):

Alexandra Beatrice Păcuraru este născută la 30 iunie 1987, în Galați, iar în mai 2005, a absolvit liceul Star Valley High School din Afton (Wyoming, SUA).

A urmat cursurile Facultății Dimitrie Cantemir și ale Universității Media – secția Regie și Film şi în septembrie 2012 a absolvit Programul de Executive Master of Business Administration în cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucureşti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu