Skip to main content

Andreea Esca: "Nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV"

 

andreea esca paginademediatv"Au plecat foarte mulți oameni deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV", a declarat Andreea Esca, pentru Click!.

Publicitate

Declarația acesteia vine în contextul în care în ultima perioadă trustul MediaPro a trecut printr-o serie de schimbări, unele implicând plecarea unor angajați vechi, precum Maria Apostol (Marketing&Corporate Affairs Director Pro TV), sau a unor vedete precum Horia Brenciu, jurat la Vocea României, dar și a echipei de la Serviciul Român de Comedie.

Andreea Esca, pentru Click:

"Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulți oameni deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV. Aici am devenit cine sunt. În ciuda schimbărilor, jurnalul de știri a rămas același. Are aceeași politică editorială și aceiași oameni care lucrează pentru el. De asemenea, structura de producție a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeași echipă cât de mult se poate. Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face știri nu se va schimba", a declarat Andreea Esca, luni seara, la decernarea Premiilor Gopo, pentru ziariștii Click!.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Din păcate, in tara, pro TV- ul are cele mai slabe echipe. Si asta se vede la TV. Bune ca încă nu au exact greii din București: Tanase, buhnici, Cristina Jurca, Paul Angelescu, Ovidiu oanta.
  • Nu ai de gand sa pleci de la stirile ProsTeve? Nu-i nimic, te vei duce de rapa odata cu stirile si cu compania. Va fi un dezastru pentru rampa de lansare a prompteristelor de serviciu dar nu conteaza.
  • Stirile ProTV sunt cele mai bune din Romania. E o realitate. Serioase, echidistante, spectaculoase. Plus ca au cele mai bune echipe in judete. Ne uitam la aceeasi stire la Pro si la alte televiziuni si vedem diferenta - de la ce personaje apar, la intrebari si imagini.

Trimite un comentariu