Skip to main content

Antena Internațional, sub aripa Antenei 3. CNA a aprobat trecerea postului de la compania Antena Group la televiziunea de știri

 

antena international
Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cererea Antena Group de cedare a licenței Antena Internațional către societatea Antena 3 SA. Postul Antena Internațional, disponibil pentru românii din diaspora, preia, în grila sa, parte din programele Antenei 3, Atenei 1, Antenei Stars și Euforia.

Publicitate

Ce preia de la Antena 3, au întrebat membrii CNA. „Talk-show-uri, anumite buletine informative, emisiuni dezbateri pe teme politice, economice, sociale”, a declarat reprezentanta postului.

Narcisa Iorga: Care ar fi motivația acestei cedări?

Reprezentantul postului: Pentru că Antena Internațional are o strategie editorială care se bazează pe o justă și echitabilă între interesul pentru emisiuni de știri și dezbateri politice preluate de la Antena 3, dar și cele de divertisment preluate de Antena 1, Antena Stars și Euforia TV. Avem foarte multe cereri ale telespectatorilor din străinătate care doresc mai multe informații și să aibă mai multe detalii cu privire la realitatea imediată din România. Trecând sub Antena 3, Antena International ar putea să aibă o comunicare mai dinamică cu publicul său prin preluare în sistem live a programelor de breaking news de la Antena 3, prin programe de dezbateri preluate live.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu