Skip to main content

Campanie Gândul: "Demite-i din spațiul public". Mihai Gâdea, Bianca Drăgușanu și Mircea Badea, demiși simbolic

 

Screen Shot 2014-03-11 at 6.58.23 PMGândul a lansat astăzi o nouă campanie intitulată "Demite-l pe" și a pus la dispoziția cititorilor săi o plaformă online (demite.gandul.info) care permite oricui să propună o "demisie" simbolică a unei persoane publice din România.

Publicitate

Mihai Gâdea (452 voturi), Bianca Drăgușanu (470), Mircea Badea (441), Dan Capatos (226), Radu Banciu (133), Robert Turcescu (68), Victor Slav (55), Stelian Tănase (46) și Dan Diaconescu (66) se numără printre cei pe care cititorii Gândul nu vor să îi mai vadă în spațiul public românesc.

PRECIZARE. Menționăm că numărul voturilor pentru demisiile simbolice ale celor de mai sus erau valabile la momentul publicării aceste știri. Lista se actualizează în timp real, în consecință numărul celor propuși și al voturilor se schimbă de la un minut la altul.

"Platforma demite.gandul.info este, practic, un sondaj care reflectă gradul de nemulţumire a spectatorilor faţă de aşa-numitele 'persoane publice' din România", se arată în știrea care anunță lansarea campaniei Gândul.

Cititorii site-ului pot vota un "candidat" deja propus pentru "demiterea simbolică" sau pot face o nouă propunere prin intermendiul formularului aflat pe site-ul campaniei, demite.gandul.info.

Cum îi îndeamnă Gândul pe cititori să participe la campanie?

Dacă eşti nemulţumit de un politician, de un lider aflat în funcţie de prea multă vreme, de un prezentator sau de o vedetă mediatizată excesiv, îi poţi „demite” prin intermediul formularului aflat pe site-ul demite.gandul.info.

Oricine poate vota respectiva "demitere" şi poate consulta lista „demişilor'', în ordinea descrescătoare a voturilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Traian Basescu 15700 , nu mai fiti atat de propagandisti cu Ponta si Voiculescu , ca e si Basescu, e si Udrea 7418 ...... puneti si alea, nu numai oamenii de care voua de la Pagina lui peste nu va place.
  • O mizerie de campanie...daca vreti sa demiteti pe cineva din atentia publica, simplu: rupeti-le audientele. Nu va mai uitati la acel program. Dar dupa parerea mea, unii din cei mai sus mentionati nu ar trebui "demisi".
  • s-o demita pe dragusanu odata ca mi s-a luat sa vad plasticul ala peste tot. si se pare treaba ca toata lumea are aceeasi parere si aceeasi dorinta
  • Adica 1 000 000 de oameni cu probleme de integrare intr-o societate normala + 4 000 000 pensionari cu mintea pe campii + 2 000 000 de mortii lui Dragnea = 7 000 000 voturi
  • Astia de la gandul s-au lins pe bot de leafa, pe luna martie. Primeste Basescu voturi de parca le-ar fi organizat Baconsky la Paris. Cum ar calcula Einstein treaba asta ? D = 1 v / 1 s. Demiterea lui Basescu = 1 vot / secunda.
  • Cei de la Gandul ar trebui sa se demita pe ei insisi. Astia cu -7 exemplare vandute zilnic la chiosc si cu aprox 50 de cititori in online au pretentia sa se autointituleze jurnalisti. D-aia s-a dus dracu presa romaneasca.

Trimite un comentariu