Skip to main content

Cazul Sorina Matei - România TV a divizat CNA. Şedinţa s-a suspendat fără a fi discutat cazul

 

sorina mateiReclamaţiile realizatoarei Sorina Matei, de la B1 TV, şi a trei ONG-uri nu au mai ajuns să fie discutată în şedinţa CNA de astăzi, deşi se afla pe ordinea de zi.

Publicitate

Motivul? Laura Georgescu a refuzat să amâne discutarea subiectului pentru a fi prezentă şi Sorina Matei.

Astăzi, în faţa consiliului a venit doar Dragoş Pătraru, cel care a atacat-o în câteva ediţii ale emisiunii sale de la România TV pe Sorina Matei şi care era vizat de câteva reclamaţii.

Sorina Matei nu a putut veni astăzi în faţa Consiliului, motiv pentru care membrii forului nu au ajuns la o înţelegere astfel încât şedinţa a fost suspendată. Într-o scrisoare trimisă CNA aseară, Sorina Matei a cerut să-şi expună punctul de vedere în şedinţa de săptămâna viitoare, menţionând că subiectul a fost introdus târziu pe ordinea de zi, nu a fost invitată la această discuţie şi că are dreptul să-şi susţină poziţia.

Membrii CNA s-au împărţit în două tabere. Doi dintre membri, Florin Gabrea şi Alexandru Jucan nu au dorit să-l audieze doar pe Dragoş Pătraru, în lipsa Sorinei Matei. Pe de altă parte, Christian Mititelu, un alt membru CNA, s-a declarat împotriva ascultării unui punct de vedere din partea realizatorului, spunând că forul are relaţii doar cu radiodifuzorii. Acesta a spus că părăseşte sala de şedinţă dacă audierea lui Pătraru va avea loc. Ulterior, Valentin Jucan a ieşit din sală şi nu s-a mai întors, lăsând consiliul fără cvorum.

Singurul care s-a exprimat clar că-şi doreşte să asculte punctul de vedere al lui Pătraru a fost Lorand Turoş, membru CNA. El a propus ca Pătraru să fie audiat în această şedinţă, iar decizia să fie luată săptămâna viitoare. Şedinţa a fost suspendată, iar Dragoş Pătraru nu a mai fost audiat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus