Skip to main content

Delia a ieşit din juriul Te cunosc de undeva

 

delia-lady-gaga

Publicitate

Delia, parte din juriul Te cunosc de undeva, a anunţat că renunţă la show deoarece „nu pot face faţă atâtor proiecte simultan”, potrivit unui anunţ postat de vedetă pe pagina sa de Facebook.

În schimb, vedeta va fi în juriul X Factor, care va avea un nou sezon în această toamnă. „Producătorii X Factor au anunţat că vor începe pregătirile mult mai devreme anul acesta”, a explicat Delia.

Cel mai probabil, în locul Deliei va intra Horia Brenciu, proaspăt reîntors la Antena 1 (detalii AICI). Delia va mai apărea în câteva ediţii ale show-ului, filmate deja.

Mesajul integral postat de Delia, în continuare:

Proiectul Te cunosc de undeva mi-a facut o reala placere, atat in calitate de jurat, cat si in calitate de concurent. Show-ul a ajuns in fazele finale, ceea ce inseamna mai multe ore de filmat si mai mult timp din partea tuturor implicati in acest proiect. Pe de alta parte, producatorii X Factor au anuntat ca vor incepe pregatirile mult mai devreme anul acesta, tocmai pentru ca se doreste a fi cel mai spectaculos sezon.

Toate acestea ma pun in imposibilitatea de a mai face parte din acest show. Oricat mi-as dori, nu pot face fata atator proiecte simultan. Imi voi lua o vacanta de doua saptamani ca sa ma odihnesc pentru lunile urmatoare: pregatirile si filmarile pentru X Factor, un turneu national de care o sa auziti saptamanile ce urmeaza si, cel mai important, lucrez intens alaturi de echipa mea pentru cel mai important proiect din cariera mea muzicala - un concert la Sala Palatului.

Pe langa programul obisnuit (concerte, sedinte foto, videoclipuri etc.), desfasor si cele 3 proiecte pe care le-am enumerat mai sus. Mi-as dori sa am timp sa fac mai multe, dar nu am cum.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Pai pentru ea este mult mai important X-factor decât te cunosc de undeva.
  • name name
    hai ca exagerezi. as vrea sa fie toti ungurii din romania asa cum este aradits. din pacate sunt multi romani ca tine......
  • mad79 mad79
    S-ar putea sa mearga in locul Loredanei la Vocea Romaniei!
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Schimbarile sunt bune. Lui Brenciu ii va prinde bine sa lucreze la Antena 1, iar Delia este deja destul de ocupata cu proiectele ei. Per total, toata lumea castiga!
  • Ali Ali
    Dar ungurul Horordici cand dispare ?? A cui pila e ??? La fel si cei doi ratati prezentatori !!!! O emisiune jalnica oricum !!!! nu ma mir ca ii zdrobeste Protv .iar .pe comercial.. Astia nici nu exista !!!!!
  • geo geo
    si cine vine in locul ei...Brenciu sa fie...

Trimite un comentariu

sus