Skip to main content

DIN ARHIVĂ. Cum a lăsat Andreea Marin știrile pentru Surprize, Surprize și cine i-a luat locul

 

Andreea Marin_Libertatea_martie 1999
Captura paginademedia.ro

Publicitate

În martie 1999, Andreea Marin renunța la cârma știrilor TVR pentru a trece de partea... surprizelor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare două articole de arhivă din 1999, când Andreea Marin renunța la pupitrul principalelor știri de la TVR.

„Cunoscuta vedetă de televiziune și compania spaniolă a regizorului Valeriu Lazarov, Prime Time Communication, au decis să semneze un contract ce va fi valabil până la sfârșitul anului”, anunța o știre din Libertatea, publicată la începutul lui martie 1999.

Aceeași sursă mai preciza că ea a fost solicitată de partea spaniolă pentru a deveni prezentatoarea emisiunii.

O zi mai târziu, ziarul Libertatea anunța și înlocuitorul Andreei Marin la pupitrul principalului buletin de știri al TVR. „Mircea Radu a devenit senator de drept în prezentarea Jurnalului de la ora 20.00 de la TVR, o dată cu decizia Andreei Marin de a aborda emisiunile de divertisment”

mircea radu _libertatea_martie
Captura Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Femeia asta e artificiala precum colorantii de la torturile alea oribile de prin mall-uri. Ne meritam soarta cu varf si indesat pentru ca avem memoria scurta... Ati uitat de ce s-a despartit de primul sot, de Gheorghita? Pentru ca si-a ascuns amantul in sifonier si acesta l-a gasit pe americanul care ii promisese ei ca o face actrita la Hollywood.... :))) Sau pe avocatul pe care l-a inselat cu Cioroianu cand acesta era insurat, sau cum se dadea pe langa Lazarov... Sau Tiriac, sau antrenorul de handbal din liceu, sau Radu Florescu, sau Gica Popescu, sau colonelul Turcescu, sau Mihai Tufan din Campina, sau mai nou turcul maseuza platit de ea din fundatii si cati si mai cati... Vorbeste ea de principii cand ea era atat de zgarcita ca pleca cu prosoapele de bucatarie si cu apa minerala de la TVR!!! Halal!!! Si culmea ironiei...s-a maritat cu fostul celei mai mari rivale a ei... un bataus si un fustangiu notoriu... Numai prostii pot sa creada ca ea era impresionata de vreun caz din emisiunea ei. Are sangele unei vipere, altfel nu ajungea atat de sus. Romani, treziti-va, in realitate nu exista zane, ci doar vrajitoare. :)

Trimite un comentariu