Skip to main content

Echipa emisiunii Cenzurat, de la Look TV, face Epic Show la Prima TV. Emisiunea este produsă de firma lui Huidu. Alte premiere pe TV

 

Epic ShowEchipa emisiunii "Cenzurat", care s-a aflat până luna trecută în grila postului Look TV, va realiza, din această săptămână, emisiunea de pamflet "Epic Show" la Prima TV.

Publicitate

Bogdan Bob Rădulescu, Tibi Codorean, Dragoş Stan şi Adrian Cucu sunt cei patru baieţi care au realizat emisiunea "Cenzurat", la postul lui Arpad Paszkany şi care recent au intrat în echipa Prima TV pentru a realiza o emisiune săptămânală de pamflet.

Noua emisiune din grila Prima TV este produsă de Hodoronc - Tronc Production, firma lui Şerban Huidu.

Prima TV va difuza emisiunea "Epic Show", în fiecare sâmbătă, de la ora 22.30, începând din 15 martie.

Emisiunea este un pamflet săptămânal, în care abordarea actualităţii şi a lumii înconjurătoare este făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii, potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

"La intersecţia dintre haz-de-necaz, haz-de-autobază şi inteligenţă sclipitoare, din 15 martie, “Epic Show” duce terapia prin râs la nivelul de artă", se arată în comunicatul de presă.

Negocierile dintre cei patru realizatori TV de la Look TV şi Şerban Huidu au început în luna decembrie, doi dintre ei (Bogdan Radulescu şi actorul Adrian Cucu) s-au întâlnit chiar cu patronul Cristian Burci, care le-ar fi propus un transfer la postul său de televiziune, potrivit ziaruldecluj.ro. În prima parte a lunii februarie emisiunea Cenzurat a fost scoasă din grila postului clujean Look TV.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, ce alte emisiuni noi vor mai avea premiera în această săptămână.

KANAL D lansează emisiunea "Deschide camera comorilor!" şi serialul "Fetele lu' domn' Profesor"

MIERCURI, 12 martie.

  • Kanal D lansează noua emisiune concurs prezentată de Liviu Vârciu, "Deschide camera comorilor!". Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00.
  • "Fetele lu' dom' profesor", serialul produs în Buftea pentru Kanal D, cu Octavian Strunilă şi Cătălin Căţoiu (zis Ţeavă) va debuta tot miercuri, imediat după emisiunea lui Vârciu, de la ora 21:15.

PRIMA TV. Un nou sezon din Cronica Cârcotaşilor cu Dezbrăcatu', Găinuşă şi Oana Paraschiv

MIERCURI, 12 martie.

  • Cronica Cârcotaşilor va avea un nou sezon de miercuri, 12 martie. Show-ului i se va alătura un nou membru: Oana Paraschiv, în rol de cârcotaşă. Emisiunea este programată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

SÂMBĂTĂ, 15 martie.

  • "Ştirile Times New Roman", noua emisiune de satiră de la Prima TV, debutează pe 15 martie. Jurnalul realizat de cei de la TNR (Times New Roman) şi prezentate de Dan Badea, unul dintre protagoniştii show-ului Stand-up Cafe de la HBO, va fi difuzat de Prima TV în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 20.00.

Duminică, 16 martie.

  • Prima TV lansează "Historia.ro", o emisiune cu teme istorice cu impact în realitatea cotidiană, invitaţi de marcă şi subiecte de actualitate. Programul este moderat de Ion M. Ioniţă, redactorul-şef al revistei Historia, editată de Adevărul HoldingIstorici, profesori, analişti politici, martori ai unor evenimente istorice importante şi alte personalităţi vor fi alături de moderatorul Ion M. Ioniţă şi de Ciprian Plăiaşu, invitat permanent al emisiunii, în fiecare duminică, de la ora 11.00.
  • Tot duminică, Prima TV lansează şi „Cafeneaua Dilema Veche“, o sinteză a săptămânii pentru publicul inteligent şi activ. Andrei Pleşu, invitatul permanent al emisiunii, dezbate principalele teme împreună cu cei din studio, duminica, de la ora 13.00.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • io io
    Imi doresc din tot sufletul ca baietii astia sa isi pastreze umorul nostru ardelenesc si sa nu aiba parte de nici un fel de interventii "mitice":)
  • Lauriano Lauriano
    Dar asta de ce se prezinta Ion M Ionita mereu? Ii este jena de numele ales de parintii lui? Sau se teme sa nu apara vreun contracandidat la fel de "celebru" pe care-l cheama tot Ion Ionita? Sau e la fel de celebru ca si Veronica A Cara?
  • interesant interesant
    ion m ionita, singurul care nu are ce cauta in peisaj. el nu poate sa prezinte decat istoria lui tata socru andone
  • domnu foto domnu foto
    no ăla-i tote
  • Balog Balog
    Si huidu ce face la cenzurat? Sper ca nu e sofer!
  • steven steven
    Sper ca cei de la Cenzurat sa continue pe aceeasi linie pe care mergeau la Look tv .I-am descoperit acolo si mi-au placut.Succes in continuare!
  • Matei Matei
    Am o curiozitate ce s-a intamplat cu Magda Vasiliu si Cosmin Stan de la Focus: au fost dati afara ori au plecat la Antena3?

Trimite un comentariu

sus