Skip to main content

Firma care a operat postul Money TV a intrat în insolvență

 

MONEYTV-PACKSHOT

Publicitate

Societatea Media Advertising& Sales, în care acționar majoritar este o firmă a lui Cozmin Gușă, a intrat în insolvență, potrivit unei decizii a Tribunalului București, din luna februarie.

Firma, deținută în trecut de Sorin Freciu și preluată de Geopol (deținută în mod egal de Maricel Păcuraru și Cozmin Gușă), a operat postul Money TV, care a rămas fără licență în septembrie 2013.

Informația a fost publicată inițial de site-ul antițepari.ro. Aceeași sursă mai precizează că, la sfârșitul anului 2013, societatea are datorii la bugetul de stat de peste 3 milioane de lei.

Postul Money TV a avut viață scurtă. Firma deținută inițial de Sorin Freciu a achiziționat o licență generalistă pe care în octombrie 2012 a transformat-o în Money.ro. Postul a fost lansat de Mihai Tatulici, în calitate de manager de proiect, și de Daniel Apostol, director general. Postul s-a văzut în grilele companiilor de cablu prin frecvența Giga TV. La televiziunea economică s-au alăturat jurnaliști precum Ovidiu Nahoi, Emil Hurezeanu și Dan Suciu.

După nici șase luni au apărut și probleme cu plata salariilor și a utilităților. În mai 2013, postul a ajuns în situația de a rămâne fără curent, din cauza neplății facturilor.

Citește și: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu