Skip to main content

Fondatorul Discovery Channel, John Hendricks, se retrage de la conducerea grupului

 

Foto: realscreen.com
John Hendricks. Foto: realscreen.com

Publicitate

Fondatorul Discovery Channel, John Hendricks, se va retrage din funcţiile de preşedinte al comitetului director şi de director al consiliului de administraţie al companiei Discovery Communications, începând din data de 16 mai, scrie Mediafax, care citează realscreen.com.

Actualul CEO al Discovery Communications este David Zaslav.

Retragerea lui John Hendricks din compania pe care a înfiinţat-o va pune capăt colaborării sale de aproape 30 de ani cu grupul Discovery, al cărui Chief Executive Officer (CEO) a fost până în 2004.

Grupul Discovery a anunţat, într-un comunicat de presă, că John Hendricks, în vârstă de 61 de ani, care a creat şi a lansat Discovery Channel în 1985, îşi va păstra funcţiile actuale în companie până la adunarea anuală a acţionarilor din 16 mai, informează realscreen.com.

Discovery Networks în România

În România, Discovery Networks distribuie în prezent zece televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Discovery Science HD şi Discovery Turbo Extra HD.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus