Skip to main content

Horia Brenciu a părăsit "Vocea României" şi a semnat cu Antena 1 pentru "Te cunosc de undeva"

 

Horia BrenciuHoria Brenciu nu mai face parte din echipa de la Vocea României, emisiune difuzată de Pro TV. Cantaretul a semnat cu postul Antena 1 şi va face parte din juriul concursului "Te cunosc de undeva", potrivit surselor WOWbiz.ro.

Publicitate

Potrivit sursei citate, Horia Brenciu urmează să înceapă filmarile peste câteva zile la emisiunea postului Antena 1 "Te cunosc de undeva".

Horia Brenciu a făcut parte, alături de Loredana Groza, Marius Moga şi Smiley, din juriul celor trei sezoane ale emisiunii Vocea României produse de Pro TV până în momentul de faţă.

Finala celui de-al treilea sezon din Vocea României a avut loc la sfârşitul anului trecut, pe 26 decembrie 2013.

Show-ul de talente a fost câştigat de două ori consecutiv de concurenţi din echipa lui Horia Brenciu.

Vocea României a fost al doilea cel mai urmărit show de divertisment din 2013, după Românii au talent, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Vocea României a fost urmărită, la fiecare ediţie, de puţin peste două milioane de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 1,2 milioane de la oraşe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mady Mady
    O pune pe Andra în locul lui! Oricum nu îl pot suporta pe omul ăsta! ProTV și KanalD sunt cele mai tari! Sărăcuța Antenă plânge după audiență! ;-) Mai ducă-se naibii cu A1 lor! Și Discovery, Nat Geo, Animal Planet, History and Fisherman sunt mai bune!
  • vasile vasile
    Dar cand scapa PRO TV de Maruta ?
    E vanat de cata bataie ia de la Simona!
    Prima, Kanal D, RTV, TVR, oricine sa-l ia si sa scape PRO-ul de belea!
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    "Razboi" intre competitorii Antena 1 si PRO TV. Singura abordare "creativa" este mimetismul, cumpararea de formate. Sau in formatele cumparate, sa importi vedete de la alte televiziuni.
  • bgd bgd
    asa si? tu ai idee ce pierderi au cei de la Pro cu studiourile de la Buftea.. cati bani se papa acolo.. toti banii castigati la show-urile de la pro sunt irositi cu filmele lu peste de la buftea.. aveau aia salarii de zeci si sute de mii de euro.. degeaba castigi pe o parte daca pierzi pe alta..
  • ștefan ștefan
    Mai lipsește să meargă și Andreea Esca la Antena1 și s-a făcut.
  • adrino adrino
    Brenciu asculta de Alice. Daca aia i-a dat unde verde ptr Antena, inseamna ca stie ea ce stie, inseamna ca e mai groasa treaba la pRO decat se crede. Oricum, e stiut ca americanii o sa scoata tot de la PRO si o sa bage numai emisiuni reality ptr ca sunt mai ieftine.
  • mirceA mirceA
    Problema PRO TV e la bani.
    De cand s-a schimbat conducerea s-au taiat sume mari atat din bugete cat si din remuneratii. Si inca nu s-a terminat...
  • Andy83 Andy83
    Ce intelegi tu prin PRO se scufunda?
    Cataline PRO TV a avut anul trecut 208 milioane de dolari venituri din care 119 doar din publicitate dintr-un total de 193 de milioane de dolari disponibili pe piata! Toate veniturile au fost in crestere, pai daca ei se scufunda, Antena 1 si restul televiziunilor care impart diferenta dintre 119 milioane ale proului si 193 cat a fost piata de publicitate totala in 2013 ai ce dracu mai fac, leviteaza!?
  • catalin catalin
    Ce treaba au cei de la Antena 3 cu cei de la Antena 1, de multe ori au fost in conflict si Badea a vomitat peste cei de la A1, este adevarat au acealsi patron dar sunt entitati diferite. Nu cred ca este vreo problema pentru ca Brenciu merge la A1, a mai fost la ei si a avut succes atunci. Eu nu-i doresc decat sanatate si mult scucces. Deocamdata PRO se scufunda si nu am nicio parere de rau pentru ei.
  • geo geo
    Tu crezi ca Protvul ii mai primeste inapoi pe tradatori...ma indoiesc...este urit ca a intors spatele televiziunii care l-a scos din anonimat...este pacat ca a dat cu piciorul unui format extraordinar...si ptr ce...ptr un proiect care si-a dovedit deja esecul in audiente. Daca venea cu un Brenciu show, cu o emisiune de promovare si scolire a talentelor poate era alt ceva...acum i se va spune: te cunosc de din alta parte.
  • Expertul, Expertul,
    Nevasta lui Brenciu, Alice Dumitrescu, producatoarea SRC a fost data afara de ProTV cu toata echipa SRC. Brenciu a fugit dupa ea la antenisti. Gasiti pe site-ul protv, audientele obtinute de emisiunile anteniste, toata saptamana trecuta. Emisiunile si filmele anteniste, au luat bataie 7 zile din 7. Antenistii cred ca mai pot salva emisiunea obosita te cunosc de pe undeva, cu brenciu.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    imi pare rau, totusi poate din toamna va reveni din nou la vocea romaniei mai stim ce se poate intampla...
  • DORINA DORINA
    Bani , bani si iar bani ...Dupa Toni Grecu o noua dezamagire ...Cum pot fi colegi cu Badea , Gadea si restul ?! Oricate "vedete" vor strange antenele , nu au realizatori de valoare , toate emisiunile lor par facute de oameni fara pic de imaginatie ...Incepand cu decorurile si sfarsind cu textele prezentatorilor (vezi Top Chef ) Acum s-au axat pe cele cu copii stiind ca prind la public ...
  • Andy83 Andy83
    Da exact asta e si parearea mea. Nu prea vad logica lui Brenciu sa paraseasca un show in care era pe val si sa fim sinceri cel mai rasfatat jurat de la PRO, pt. un show aflat in moarte clinica asa cu am ajuns Te cunosc de undeva.
    Sper sa nu fie adevart ca pleaca, dar ar fi interesant un Banica Jr. in juriu sau un Cristi Minculescu!
  • Adi Adi
    Din pacate pt Felix... Tot nu va scapa de puscarie.. Chiar daca va aduce .. Toate vedetele de la toate televiziunile de pe planeta. Iar de emisiunea asta ..oricum e pierduta..din punct de vedere al audientei...iar Brenciu e depasit de mult !!

Trimite un comentariu

sus