Skip to main content

Horia Brenciu, la Observatorul Antenei 1: Venind aici am găsit și un partener pentru spectacolele mele

 

Horia BrenciuHoria Brenciu a intrat în direct la principalul buletin de știri al Antena1, Observatorul de la ora 19.00, prezentat de Andreea Berecleanu.

Publicitate

Fosta vedetă de la Pro TV și-a făcut intrarea într-un mod inedit pe Antena 1. Horia Brenciu, deși invitat în emisiunea de știri a Andreei Berecleanu, a preluat prezentarea știrilor pentru câteva zeci de secunde.

Acesta a  apărut pe Antena 1 în postura de prezentator, la pupitrul Observatorului.

Brenciu a citit de pe prompter o știre despre politicienii care au apelat la intervenții chirurgicale pentru a slăbi.

"Politicieni trași prin inel. Gastric", a fost titrată pe burtieră știrea prezentată de Horia Brenciu.

"Poate va întrebați ce caut eu aici și unde e Andreea", a spus Brenciu după ce a citit știrea de prompter.

"Stați liniștiți, Andreea e aici. (...) Acum suntem și mai aproape. Mereu aproape este o formulă pe care n-am mai folosit-o de 11 ani", a continuat Brenciu.

"Mereu aproape este o formulă mereu autentică, dar, printre altele, este și o formulă de marketing, dar noi am fost mereu aproape, chiar dacă tu ai fost la distanță o perioadă, noi am rămas mereu aproape", a spus Andreea Berecleanu.

"Țin minte că în 2003, în momentul în care eu plecam de la Antenă, tu veneai de la Pro TV (...) Mă bucur foarte mult că am revenit în această familie", a mai declarat Brenciu.

Horia Brenciu nu a vorbit nimic concret despre proiectele de televiziune ale Antena 1 la care va participa. În ultimele zile s-a vorbit despre intrarea lui în juriul emisiunii "Te cunosc de undeva".

"Eu cred că venind în Antena 1 nu am găsit aici doar un partener de televiziune ci si un partener pentru spectacolele mele. Mă bucur sa lucrez cu Antena 1 chiar la spectacolele de pe 29 și 30 martie, de la Romexpo. Antena 1 mă susține în proiectele mele, în concertele mele", a mai spus Horia Brenciu în timpul Observatorului de la Antena 1.

Horia Brenciu, la Observator:

"Decizia mea s-a bazat pe foarte multe detalii. (...) Iată, am revenit astăzi la Antena 1. Ma bucur foarte mult să vă spun că prima mea colaborare deja este în pregătire, spectacolele pe care le voi avea la sfârșitul lunii deja se bucură de atenția unei echipe de televiziune, chiar de aici de la Antena 1. Va fi prima superproducție a unui român și mă bucur să o fac alături de Antena 1."

 

"Dacă telespectatorii m-au vazut în ultimii ani în rol de jurat ... multumesc echipei cu care am colaborat timp de trei ani de zile. Ei bine, de acum înainte o voi lua încetul cu încetut. Cineva spunea că decât să te văd o dată într-un sezon, mai bine te văd de mai multe ori pe an. Așa se va întâmpla, fiți pregătiți.

Alături de Antena 1 va pregatesc multe surprize și aș vrea să nu vi le dezvălui acum, mai întâi să fiu eu mulțumit de ele și apoi vi le voi dezvălui ca atare."

Horia Brenciu a făcut parte, în ultimii trei ani, din juriul emisiunii Vocea României, de la Pro TV, alături de Loredana Groza, Smiley și Marius Moga.

Apariția lui Brenciu la Observator, promovată printr-un teaser. Antena 1 a promovat astăzi apariția lui Brenciu, ca invitat, în studioul Observatorului printr-un teaser care spunea: "Numele care se alătură celui mai spectaculos divertisment TV. Cine a ales Antena 1? Inegalabilul transfer al anului! La Observatorul de la 19.00”.

https://www.youtube.com/watch?v=aBU4GuxkOik

Antena 1 este și partener media al concertului lui Horia Brenciu, din această primăvară, eveniment de asemenea promovat în pauzele publicitare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Asa au facut si Vacanta Mare, Teo... si s-au tot dus de nu-i mai vede nimeni. Dar e dreptul fiecaruia pana la urma. Bafta!
 • Brenciu e o achizitie foarte buna pentru Antena. Motivat corespunzator, poate aduce audiente foarte bune! Este renumit pentru spectacolul de la concertele sale, si fara indoiala ar avea un efect similar si pe sticla.
 • o sa fie jurat la „Te cunosc de undeva” in locul Deliei Matache (aceasta a anuntat deja pe facebook retragerea sa din juriul acelei emisiuni)
 • a revenit in familie...ce penibil suna asta...da, asta este si impresia mea: cind a auzit ca se va face o Vocea Romaniei ptr copii, inspre toamna, in care nu i s-a garantat postul bine platit de jurat - sau poate ca nu s-a regasit in proiect - Brenciu a virat-o...insa, se pare, inca nu se stie ce va face la Antene....cred ca deocamdata va fi invitat permanent la Acces Direct, Un show pacatos, la Antena Star, din aprilie la ZuTV...la noua televiziune de muzici a Antenelor ii vad locul...
 • Ia de aici Andrei, dear:
  http://www.paginademedia.ro/2014/01/top-divertisment-romanii-au-talent-cel-mai-urmarit-show-in-2013-dan-negru-pe-locul-trei-cu-nextstar/
 • Visezi !! Cred (daca nu ma insel ) ca o singura editie pe sezon a fost putin sub Antena 1 !! Asa ca nu mai induce lumea in eroare !!
 • Probabil ca nu va mai exista un nou sezon Vocea Romaniei, mai ales ca emisiunea avea audiente destul de slabe si rar ajungea sa fie pe primul loc, iar costurile de productie banuiesc ca erau foarte mari.
 • matca lui era tvr, cand facea emisiuni cu luciu.rima apariție televizată a lui Brenciu a avut loc in vara lui 1993, în producția TVR Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești. Concurând cu alți doi tineri, Brenciu a câștigat întâietarea pentru favorurile Marinei Scupra. În același timp, trei tinere se luptau să-l cucerească pe Tino Furtună de la „Holograf”.

  Din octombrie 1993 începe o colaborare cu postul public de televiziune, TVR. În anul 2000 se mută la Antena 1, unde prezintă emisiuni până în 2003. Urmează o perioadă de un an de emisiuni difuzate de către postul de televiziune Național TV.
 • Oare de ce a simtit nevoia Brenciu sa foloseasca expresia"omul sfinteste locul" in cadrul aparitiei de la antena? Mi s-a parut amuzant,ca si cum accepta de la inceput ca antena este sub nivelul si asteptarile lui....El este sclipitor si va duce sclipirea pe orice canal s-ar afla,asta e clar.

Trimite un comentariu