Skip to main content

Investigation Discovery, Bollywood TV şi alte patru posturi au intrat pe Focus Sat

 

Foto: The Guardian
Foto: The Guardian

Publicitate

Televiziunile Investigation Discovery, Da Vinci Learning, Fashion TV, Auto Motor Sport, BlackBelt TV şi Bollywood TV s-au lansat, astăzi, pe platforma de satelit Focus Sat, deţinută de compania UPC România, scrie Mediafax, care citează focussat.ro.

"Începând din 10 martie 2014, clienţii Focus Sat vor avea ocazia să se bucure de noi canale internaţionale, de la mărcile foarte cunoscute, precum Discovery, până la alte mărci nou apărute", se spune într-un anunţ postat pe site-ul focussat.ro.

Aceste televiziuni au fost introduse începând de astăzi pe platforma de satelit UPC Direct pe care compania UPC o deţine în Ungaria, dar şi pe platforma freeSAT, pe care UPC o operează în Republica Cehă şi Slovacia, după cum informează broadbandtvnews.com.

UPC România a anunţat în luna februarie că intenţionează să introducă şase noi televiziuni pe platforma sa Focus Sat.

UPC a făcut acest anunţ după ce, pe 6 februarie, a anunţat că platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV şi Antena 3, din cauza condiţiilor şi a costurilor inacceptabile impuse de Antena Group, grupul media spunând însă că solicitarea sa a fost una echilibrată.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Scuze de offtopic- dar de cand este obligatoriu sa includa Digi24 in lista ceilalti provideri? La UPC inca nu a aparut si nimeni de acolo nu dau o data in acest sens.
  • banatan de pusta banatan de pusta
    au introdus si M3 (canalul 3 al televiziunii maghiare)!

Trimite un comentariu

sus