Skip to main content

Joel Lambert, vedeta noului serial Discovery, urmărit pe străzile Bucureștiului de trei echipe de români

 

MANHUNT WITH JOEL LAMBERTJoel Lambert, fost militar al trupelor SEAL şi gazda emisiunii „Manhunt", noul serial de supraviețuire care are premiera în această duminică pe Discovery Channel, a venit în România pentru a participa, în premieră mondială, la un joc de urmărire pe străzile din București.

Publicitate

"Ceea ce veți vedea astăzi nu este o misiune reală, ca cele prezentate în emisune. Vom demostra tacticile de evadare pe care le folosesc în show. În jocul de astăzi am un traseu și un obiectiv. Voi fi urmărit de trei echipe care vor fi direcționate de utilizatorii online. Dacă ajung la obiectiv câștig, daca echipele vor reuși să mă prindă pe drum vor castiga ele", a explicat vedeta Discovery Channel în conferința de presă care s-a desfășurat cu puțin timp înainte de începerea urmării prin București.

Despre jocul urban la care participă vedeta Discovery

În această competiție participă trei echipe românești formate din specialiști cu experiență militară, de salvare sau de protecție.

Jocul organizat de Discovery Channel, în colaboare cu UPC, are loc cu ocazia lansării emisiunii „Manhunt“, pe Dicovery Channel,  în această duminică (2 martie), de la ora 22:00.

Competiția urbană în care Lambert este "vânat" pe străzile din București a început la ora 11.00 și va dura trei ore. În acest timp, fiecare dintre cele trei echipe va încerca să-l prindă pe fostul membru al marinei americane (Navy Seal) înainte ca acesta să ajungă la destinația finală.

Echipele care îl urmăresc pe Joel Lambert pe străzile Capitalei sunt ghidate de fanii Discovery care s-au înscris pe platforma bucharestmanhunt.discovery.ro. Cei de acasă sunt "creierul operațiunii", care îi ajută pe urmăritori cu indicații despre localizarea lui Joel pe teren.

Pe parcursul urmăririi, participanţii pot fi alături de Joel şi de „trupele speciale“ prin intermediul camerelor care filmează întreaga acţiune. Operațiunea este transmisă live prin video streaming pe website-ul dedicat campaniei.

Atât Joel, cât și cele trei echipe au sisteme de localizare prin GPS, fiecare mișcare putând fi urmărită live pe harta interactivă disponibilă pe site-ul bucharestmanhunt.discovery.ro.

Joel Lambert, despre emisiunea Manhunt:

“Este un show de televiziune, dar nu este un joc și pentru mine. Oamenii astia mă vâneazâ. Este o treaba foarte serioasa. Ei sunt cei care își apăra țara de teroriști și de inamici. (...) Să filmezi un astfel de show este o mare provocare”, a spus Joel Lambert, într-o conferință de presă, care s-a desfășurat în această dimineață la București.

Vedeta Discovery a vorbit și despre situațiile extreme prin care trec cei din echipa care îl filmează în misiunile lui de supraviețuire și evadare.

“Am lucrat cu trei cameramani, care au renunțat la filmare, din cauza rănilor cu care s-au ales în urma operațiunii de producție. Unul dintre ei nu s-a mai întors niciodată după primul episod și nici n-a mai răspuns la telefon”, a povestit Lambert, la întâlnirea cu presa.

Episodul trei din Manhunt surprinde chiar condițiile periculoase în care s-a desfășurat întreaga producție.

"Filmările pentru programul Manhunt se dovedesc a fi la fel de dificile ca și misiunea lui Joel, căci membri ai echipei de producție sunt grav răniți sau suferă accidente care îi aduc la un pas de moarte, încercând să surpdindă imagini fascinante", se arată în prezentarea episodului 3, intitulat "Înainte să înceapă urmărirea".

Lambert, despre experiența Discovery:

"Ce m-a atras foarte tare la acest show a fost ca m-au lasat să-mi fac treaba, iar echipa de filmare nu a făcut decât să mă urmărească", a mai declarat Lambert.

În primele șapte episoade din Manhunt, Joel Lambert a participat la misiuni în:

  • Africa de Sud (Supraviețuire în safari" - primul episod)
  • Polonia "Cursa până la pod" (episodul 2)
  • Panama "Înot pentru supraviețuire" (episodul 4)
  • Arizona "Verificarea Vulturului" (5)
  • Filipine "Evadarea din junglă" (6)
  • Coreea de Sud "Ascuns în văzul tuturor" (7)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu