Skip to main content

Joel Lambert, vedeta noului serial Discovery, urmărit pe străzile Bucureştiului de trei echipe de români

 

MANHUNT WITH JOEL LAMBERTJoel Lambert, fost militar al trupelor SEAL şi gazda emisiunii „Manhunt", noul serial de supravieţuire care are premiera în această duminică pe Discovery Channel, a venit în România pentru a participa, în premieră mondială, la un joc de urmărire pe străzile din Bucureşti.

Publicitate

"Ceea ce veţi vedea astăzi nu este o misiune reală, ca cele prezentate în emisune. Vom demostra tacticile de evadare pe care le folosesc în show. În jocul de astăzi am un traseu şi un obiectiv. Voi fi urmărit de trei echipe care vor fi direcţionate de utilizatorii online. Dacă ajung la obiectiv câştig, daca echipele vor reuşi să mă prindă pe drum vor castiga ele", a explicat vedeta Discovery Channel în conferinţa de presă care s-a desfăşurat cu puţin timp înainte de începerea urmării prin Bucureşti.

Despre jocul urban la care participă vedeta Discovery

În această competiţie participă trei echipe româneşti formate din specialişti cu experienţă militară, de salvare sau de protecţie.

Jocul organizat de Discovery Channel, în colaboare cu UPC, are loc cu ocazia lansării emisiunii „Manhunt“, pe Dicovery Channel,  în această duminică (2 martie), de la ora 22:00.

Competiţia urbană în care Lambert este "vânat" pe străzile din Bucureşti a început la ora 11.00 şi va dura trei ore. În acest timp, fiecare dintre cele trei echipe va încerca să-l prindă pe fostul membru al marinei americane (Navy Seal) înainte ca acesta să ajungă la destinaţia finală.

Echipele care îl urmăresc pe Joel Lambert pe străzile Capitalei sunt ghidate de fanii Discovery care s-au înscris pe platforma bucharestmanhunt.discovery.ro. Cei de acasă sunt "creierul operaţiunii", care îi ajută pe urmăritori cu indicaţii despre localizarea lui Joel pe teren.

Pe parcursul urmăririi, participanţii pot fi alături de Joel şi de „trupele speciale“ prin intermediul camerelor care filmează întreaga acţiune. Operaţiunea este transmisă live prin video streaming pe website-ul dedicat campaniei.

Atât Joel, cât şi cele trei echipe au sisteme de localizare prin GPS, fiecare mişcare putând fi urmărită live pe harta interactivă disponibilă pe site-ul bucharestmanhunt.discovery.ro.

Joel Lambert, despre emisiunea Manhunt:

“Este un show de televiziune, dar nu este un joc şi pentru mine. Oamenii astia mă vâneazâ. Este o treaba foarte serioasa. Ei sunt cei care îşi apăra ţara de terorişti şi de inamici. (...) Să filmezi un astfel de show este o mare provocare”, a spus Joel Lambert, într-o conferinţă de presă, care s-a desfăşurat în această dimineaţă la Bucureşti.

Vedeta Discovery a vorbit şi despre situaţiile extreme prin care trec cei din echipa care îl filmează în misiunile lui de supravieţuire şi evadare.

“Am lucrat cu trei cameramani, care au renunţat la filmare, din cauza rănilor cu care s-au ales în urma operaţiunii de producţie. Unul dintre ei nu s-a mai întors niciodată după primul episod şi nici n-a mai răspuns la telefon”, a povestit Lambert, la întâlnirea cu presa.

Episodul trei din Manhunt surprinde chiar condiţiile periculoase în care s-a desfăşurat întreaga producţie.

"Filmările pentru programul Manhunt se dovedesc a fi la fel de dificile ca şi misiunea lui Joel, căci membri ai echipei de producţie sunt grav răniţi sau suferă accidente care îi aduc la un pas de moarte, încercând să surpdindă imagini fascinante", se arată în prezentarea episodului 3, intitulat "Înainte să înceapă urmărirea".

Lambert, despre experienţa Discovery:

"Ce m-a atras foarte tare la acest show a fost ca m-au lasat să-mi fac treaba, iar echipa de filmare nu a făcut decât să mă urmărească", a mai declarat Lambert.

În primele şapte episoade din Manhunt, Joel Lambert a participat la misiuni în:

  • Africa de Sud (Supravieţuire în safari" - primul episod)
  • Polonia "Cursa până la pod" (episodul 2)
  • Panama "Înot pentru supravieţuire" (episodul 4)
  • Arizona "Verificarea Vulturului" (5)
  • Filipine "Evadarea din junglă" (6)
  • Coreea de Sud "Ascuns în văzul tuturor" (7)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus