Skip to main content

Juriul Vocea României se împarte între televiziuni. Brenciu, la Antena 1, Loredana guest star într-un serial la Kanal D

 

Loredana Ftele lu' dom' profesor Juriul Vocea României se împarte între televiziuni. După Horia Brenciu (care a semnat cu Antena 1), un alt jurat al show-ului de pe Pro TV apare pe un alt post TV.  Astfel, Loredana Groza este primul "guest star" al noului serial de la Kanal D, Fetele lu' domn profesor, care are premiera mâine, începând cu ora 21.15.

Publicitate

Loredana Groza este invitată specială în primul episod al sitcomului de la Kanal D, care a fost filmat în studiourile de la Buftea.

Cantareaţa îşi va juca propriul rol, însă va fi pusă într-o postură fictiva, aceea de expert în blănuri naturale de mare valoare, potrivit unui comunicat de presă al postului Kanal D.

Loredana Groza, despre apariţia din producţia Kanal D:

“Am intrat în distribuţie la invitaţia lui Cătălin Căţoiu, prietenul meu de o viaţă, care mi-a trimis scriptul. Cea mai misto fază este că am jucat cu o … lamă. Şi atunci când apare un animal (n.r.: în distribuţie), nici nu mai contează cum joci, că toată lumea se uită la el. Am avut o concurenţă fantastică. Lama mi-a luat faţa!”, a spus amuzată Loredana Groza.

Loredana va trebui să analizeze o haină de blană primită de “Bella” (personaj interpretat de Adina Galupa) de la un fost client rus.

Actriţa Adina Galupa a jucat, în trecut, şi într-una dintre telenovele de la Acasă TV, "Îngeri pierduţi".

Fetele lu' Dom' Profesor "se bat" în audineţă cu telenovela "Regina", unua dintre cele mai urmărite producţii ale grupului Pro.

Noul sitcom de la Kanal D se intersectează pe intervalul 21.15 - 22.15 cu telenovela "Regina" redifuzată de Acasă TV, de la ora 20.30 la 21.30.

Reamintim că serialul Regina a fost cel mai vizionat program al anului 2009, cu aproape 1,1 milioane de telespectatori la fiecare din cele 99 de episoade, potrivit unei analize Paginademedia.ro.

Noul serial se mai intersectează cu:

  • Filmul "Afaceri neterminate", cu Jean-Claude Van Damme, o producţie SUA din 2007, difuzată de Pro TV în interalul 20.30 - 23.00.
  • Emisiunea de divertisment prezentată de Dan Negru "Te pui cu blondele?", Antena 1 (20.30 - 22.30).
  • Cronica Cârcotaşilor de pe Prima TV (20.30 - 22.30)

Despre serialul Fetele lu' Dom' Profesor

Serialul “Fetele lu’ Dom’ Profesor” prezinta povestea unui fost profesor de filosofie, Tinel, personaj interpretat de Catalin Catoiu, care este nevoit sa-si transforme casa in salon de masaj erotic pentru a face fata datoriilor pe care le are de platit fostei sotii, Cerasala (interpretata de Dana Dembinski Medeleanu), dar si bancilor. Disperat pentru ca nu gaseste o solutie, Tinel cere ajutorul celor trei fete care se ocupa de masaj - Bella, Mela si Stela, ca sa nu fie nevoiti sa paraseasca locuinta.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciprian ciprian
    Cum poti sa spui asta despre un trust care cumpara cele mai proaste formate de emisiuni. De fiecare data cand incerc sa ma uit la o emisiune de pe antena1 nu vad altceva decat niste oameni parca "fortati" sa se distreze, nimic "natural" si imediat totul devine plictisitor. Pacat de horia ..... nu cred ca are nici o sansa sa puna pe picioare un format de emisune de la antena 1, poate daca investesc si cumpara si ei un format "bun".
  • ciprian ciprian
    Pacat de horia.... peste un an iar or sa uite toti de el.
  • tano tano
    urmatoarea plecare: esca. e pe bune. sarbu se regrupeaza intr-o noua televiziune. din pacate nu cred ca o sa mai faca ce a reusit la pro.
  • alex alex
    Ba nu, se pare că este un bug, după postarea precedentă le văd iar ca "awaiting moderation". Îmi cer scuze.
  • alex alex
    Observ că replyurile mele sunt şterse de către moderator, indiferent de limbaj. Nu întreb de ce, nici nu doresc să publicaţi acest comentariu, doar îmi exprim dezamăgirea. Să fiţi sănătoşi.
  • alex alex
    Poate daca ai sti unele salarii si bonusuri ale "vedetelor", nu ti-ai mai mentine parerea buna despre Sarbu. Vedetele nu pleaca pentru ca nu li se ofera nimic in plus, ci pentru ca odata cu Sarbu, au plecat si primele exorbitante. Sa se duca toti, voi rade cu gura pana la urechi cand fiecare vedeta cu ifose va ajunge pe urmele lui Teo.
  • alex alex
    Nu "bun". Eventual cel mai bine pozitionat intr-o tara in care politica dicteaza totul.
  • Mihu Mihu
    Imi mentin parerea ca Sarbu tinea pro tv-ul in frau. Acum o sa se aleaga praful de postul ala.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Mi se pare normal sa plece din moment ce nu li se mai ofera nimic in plus.
  • pixel pixel
    pro tv-ul e clar ca e pe duca. nu degeaba pleaca toti. se pare ca tot intact ramane cel mai bun trust de media
  • ovidiu ovidiu
    Actrița Adina Galupa a jucat, în trecut, și într-una dintre telenovele de la Acasă TV, “Îngeri pierduți”.
    Doar intr-una ? In„Regina”,de care pomeneati,nu?Dar in „Inima de tigan”?
    s.a.m.d.
  • protopopescu protopopescu
    divide et impera. singura varianta in care ProTv poate sa scada in audiente este sa ii plece vedetele. si daca juratii de la Vocea si de la Romanii vor migra catre alte televiziuni o sa vedem ceva surprize in ratinguri. sigur ca si in trecut au mai fost pe la alte posturi si nu au facut la fel de bine, pentru ca mia conteaza si cum sunt montate emisiunile, si cine face decorurile, costumele...dar e un inceput. cat a fost sarbu la CME i-a tinut pe toti cu o mana de fier in ograda, acum vad ca toti sobolanii sar de pe corabie. dar nu inteleg de ce, pentru ca deocamdata corabia nu se scufunda.
  • Teo Teo
    Acel serial de pe kanal D e produs in studiourile pro de către media pro si vândute către kanal D post concurent antenei 1
  • geo geo
    Toata lumea buna de la MediaPro, vedete create de postul din Pache Protopopescu de-a lungul a multor ani, cu sume exorbitante, au dat bir cu fugitii...pe la Kanal D, Antene sau Prima TV...

Trimite un comentariu

sus