Skip to main content

Kanal D, somat public pentru încălcarea dreptului la imagine al Mihaelei Rădulesu

 

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să sancționeze postul Kanal D cu somație publică pentru o emisiune WowBiz în care s-a discutat despre viața personală a Mihaelei Rădulescu.

Reprezentanții CNA au considerat că în ediția din 10 februarie a emisiunii WowBiz, realizată de Mădălin Ionescu, i-a fost încălcat dreptul la propria imagine Mihaelei Rădulescu.

În cadrul emisiunii pusă în discuție, s-a vorbit despre o presupusă relație dintre Mihaela Rădulescu și un bărbat pe nume Daniel Constantin. Cel din urmă a fost invitat în emisiunea WowBiz și a povestit amănunte din presupusa lor relație.

„Daniel Constantin este un fost prieten de pe Facebook al Mihaelei Rădulescu, care s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu şi care a fost chiar încurajat de aceasta”, a spus Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Trebuie sa aduni multe frustrari si limbaj suburban in familie ca sa folosesti pe un forum cuvantul rapandula legat de o femeie oricare ar fi ea . Prietene ,e timpul sa te uiti in jurul tau ca pierzi multe cand esti plin de rautati inutile . Viata e dincolo de ce auzi seara de seara la mircea badea

Trimite un comentariu