Skip to main content

VIDEO. Joel Lambert, vedeta producţiei Manhunt, de pe Discovery, în conferinţă la Bucureşti. Înregistrarea integrală.

 
Joel Lambert Discovery
Joel Lambert Discovery

Joel Lambert Discovery

Publicitate

Joel Lambert, gazda emisiunii Manhunt, care a început duminică seară pe Discovery Channel, a fost săptămâna trecută la Bucureşti. Paginademedia.ro vă prezintă înregistrarea integrală a conferinţei.

Cine este şi ce face Joel Lambert?

Fost militar Navy Seal, specializat în misiuni de supravieţuire şi evadare, şi gazda emisiunii Manhunt, Joel Lambert a fost la Bucureşti pentru un proiect special.

El s-a lăsat urmărit prin Bucureşti în cadrul unei competiţii, la care au participat.

Despre emisiunea Manhunt

Manhunt este o nouă emisiune care îl urmăreşte pe Joel Lambert, fost membru al trupelor de elită SEAL, într-o versiune extremă a jocului “de-a v-aţi ascunselea”. Având la dispoziţie doar ceea ce poate duce într-un rucsac, Joel se întrece cu membri ai celor mai prestigioase trupe militare de elită şi echipe de urmărire din lume, încercând să reziste 48 de ore fără a fi prins.

Manhunt a avut premiera duminică, 2 martie.

Filmat în Statele Unite, Polonia, Africa de Sud, Filipine, Panama şi Coreea de Sud, fiecare episod îl urmăreşte pe Joel, care are un oarecare avans la momentul când pleacă dintr-un punct iniţial, prestabilit.

În mai puţin de două zile, Joel trebuie să ajungă într-un punct final al cursei – de asemenea prestabilit – fiindcă altfel riscă să fie prins. Pentru a supravieţui, el are la dispoziţie provizii minime, dar trebuie să-şi facă rost pe traseu, prin forţe proprii, de orice altceva îi mai trebuie.

Joel Lambert, în conferinţă la Bucureşti

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus