Skip to main content

VIDEO. Joel Lambert, vedeta producției Manhunt, de pe Discovery, în conferință la București. Înregistrarea integrală.

 

Joel Lambert Discovery

Publicitate

Joel Lambert, gazda emisiunii Manhunt, care a început duminică seară pe Discovery Channel, a fost săptămâna trecută la București. Paginademedia.ro vă prezintă înregistrarea integrală a conferinței.

Cine este și ce face Joel Lambert?

Fost militar Navy Seal, specializat în misiuni de supravieţuire şi evadare, şi gazda emisiunii Manhunt, Joel Lambert a fost la București pentru un proiect special.

El s-a lăsat urmărit prin București în cadrul unei competiții, la care au participat.

Despre emisiunea Manhunt

Manhunt este o nouă emisiune care îl urmăreşte pe Joel Lambert, fost membru al trupelor de elită SEAL, într-o versiune extremă a jocului “de-a v-aţi ascunselea”. Având la dispoziţie doar ceea ce poate duce într-un rucsac, Joel se întrece cu membri ai celor mai prestigioase trupe militare de elită şi echipe de urmărire din lume, încercând să reziste 48 de ore fără a fi prins.

Manhunt a avut premiera duminică, 2 martie.

Filmat în Statele Unite, Polonia, Africa de Sud, Filipine, Panama şi Coreea de Sud, fiecare episod îl urmăreşte pe Joel, care are un oarecare avans la momentul când pleacă dintr-un punct iniţial, prestabilit.

În mai puţin de două zile, Joel trebuie să ajungă într-un punct final al cursei – de asemenea prestabilit – fiindcă altfel riscă să fie prins. Pentru a supravieţui, el are la dispoziţie provizii minime, dar trebuie să-şi facă rost pe traseu, prin forţe proprii, de orice altceva îi mai trebuie.

Joel Lambert, în conferință la București

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu