Skip to main content

Nicoleta Luciu pleacă de la Pro TV şi se întoarce la Antena 1

 

Sursa foto: Evz.ro
Sursa foto: Evz.ro

Publicitate

Nicoleta Luciu, cea care a prezentat, alături de Pavel Bartoş, ultimele două sezoane ale emisiunii muzicale Vocea României, a decis să părăsească grupul MediaPro pentru a intra în echipa postului Antena 1, potrivit tabloidului Click!.

Luciu a confirmat pentru Click! că nu mai face parte din echipa Pro TV.

"Da, este adevărat, am semnat cu Antena 1", a spus fosta prezentatoare de la Vocea României.

Nicoleta Luciu a mai colaborat cu Antena 1 în urmă cu 12 ani, când era asistenta lui Horia Brenciu, care prezenta un matinal de pe plajă.

Plecarea Nicoletei Luciu vine la scurt timp după ce Pro TV decis să transforme formatul Vocea României în Voice Kids, după cum Paginademedia.ro a anunţat, în exclusivitate, AICI.

Horia Brenciu se numără printre vedetele care au decis să părăsească Pro TV pentru a se alătura trustului Intact.

Fostul jurat de la Vocea României apare astăzi pentru prima dată într-un show de divertisment al Antena 1, de la venirea în trustul Intact. El este invitat la Serviciul Român de Comedie, emisiune care a migrat recent tot de la Pro TV la Antena 1.

Despre plecarea Nicoletei Luciu a scris şi Wowbiz.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roby roby
    Ieri am vazuto la Pro Tv....nu a plecat de la Pro tv, a facut doua contracte pt antena group si Media Pro (Pro tv, acasa, mtv, pro fm, etc.) deci na plecat
  • EU EU
    regret ceea ce se intampla in PRO. am lucrat multi ani acolo, am asistat la facerea multor emisiuni....Luciu spunea , cu ceva anii in urma, ca nu va parasi niciodata postul care a lansat-o. Daca imi aduc bine aminte, pe atunci era in emisiunea lui Teo.E numai decizia ei si nu trebuie judecata pentru asta. Mult noroc pe mai departe
  • vlad vlad
    Ce rating are Next Star ? Vad ca este batut atat de Las Fierbinti cat si Suleyman. Apropo Voice Kids a fost cumparat la pachet cu intregul The Voice, asa cum si Xfactor poate avea o varianta pt copii.
  • Alexx Alexx
    Pro-ul transforma Vocea in Voice Kids pt. ca a vazut ce rating urias face Next Star... Si mai zic unii ca Pro-ul e original... Hai sa fim seriosi, nu o sa bata Next Star! (probabil ca ii baga in juriu tot pe Smiley, Andra sau Mihai Petre, sau chiar pe insipidul ala de Moga)
  • Gaetano Gaetano
    " A decis sa paraseasca ? " LOL !! Pai ce varianta mai avea ??!! " A prezentat ultimele 2 sezoane ale Vocii Romaniei alaturi de Pavel Bartos ??!! " De fapt a stat incremenita si holbata de foame, fixand in disperare prompterul si mai avea si ea o propozitie, doua de citit !!

Trimite un comentariu

sus