Skip to main content

PE SCURT. Tudor Mușat a semnat cu Digi 24

 

Tudor Musat

Publicitate

Jurnalistul Tudor Mușat a intrat, de astăzi, în echipa postului de știri Digi 24. El a semnat cu postul de știri al RCS&RDS, după cum au confirmat pentru Paginademedia.ro oficialii televiziunii.

Înainte de Digi 24, Tudor Mușat a moderat emisiuni la postul Realitatea TV.

CARTE DE VIZITĂ

Tudor Mușat lucrează în audizovizual de peste 20 de ani. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, a intrat în presă ca reporter la Mediafax și la postul de Radio Pro FM.

A trecut la Radio Total, ca redactor de știri, în 1993, când Cornel Nistorescu abia lansase stația. A ajuns apoi director general al postului.

Timp de trei ani, între 1996 și 1999, a fost redactor și prodcător la BBC Londra.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • daca acest rares bogdan n era la Realitatea sigur situatia de acolo era altfel, eu nu pot sa ma uit la nulitatea asta aroganta precum RB, este cel mai nesuferit individ de la RT.
  • Ce dracu va luati dypa ce spune Rares Bogdan! Asta zice vrute si nevrute. La cat minte s-a saturat toata lumea.Si cu audientele....la el se uita intotdeauna 1000000-1200000 de oameni. Ce face el la Realitatea;ce drege,ce schimba;pe cine aduce si ei nu dau bani sa schimbe un bec.Uitati-va pe DN1 in fata sediului cate masini zac nereparate si alea care mai merg au mii de km fara schimb de ulei.
    Despre ce naiba vorbim?Din pacate Realitatea tv a fost pusa pe butuci tot de niste jepcari si omul simplu are de tras(angajatul).Pacat de postul asta! Mai sug si ei cat pot si dupa daca nu iese o inchid.Vai de mama lor de oameni jalnici ce sunt.Se dau mari deontologi la tv si ei sunt niste scursuri si lingai.Nu dau salariile la timp si vorbesc de altii dar exista un Dumnezeu acolo Sus si o sa-i loveasca cand le e lumea mai sraga.Roata se invarte.
  • Vaaaai....domnule Rares Bogdan, cum va scapa jurnalistii printre degete! Acum cateva saptamani anuntati cu surle si trambite ca vor veni inapoi vedetele, ca ,,ati vorbit", ,,ati aranjat" ... o pleiada de jurnalisti despre care erati sigur ca se vor intoarce, si s-au dus cu totii la Stelian Tanase sau la Digi24. Asteptam cu sufletul la gura noile ,,vesti" imbucuratoare de la dvs. si domnul Gusa!

Trimite un comentariu