Skip to main content

Ponta: Mă voi întâlni cu Stelian Tănase. Situaţia financiară a TVR este extrem de gravă

 

tvrPremierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că urmează să aibă o întâlnire cu directorul general interimar al TVR Stelian Tănase pentru a discuta despre "situaţia financiară extrem de gravă" a Televiziunii Române, notează Mediafax.

Publicitate

"Am discutat despre situaţia juridică a Televiziuni Române, o să mă văd cu domnul Tănase, are nevoie de un Consiliu de administraţie şi de o strategie pentru acest an pentru că, după cum ştiţi, situaţia financiară este extrem, extrem de gravă", a precizat Ponta după întâlnirea cu liderii coaliţiei de guvernare.

Stelian Tănase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat, în 5 martie, că a cerut la cele mai înalte niveluri "amnistia fiscală", în condiţiile în care TVR are datorii la bugetul de stat de 543,7 milioane de lei (122 de milioane de euro).

"Noi am cerut la cele mai înalte niveluri ca să fim iertaţi de ea. Asta se poate face o singură dată", a spus Stelian Tănase. El a mai spus că acest lucru este posibil numai cu avizul Comisiei Europene.

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a avut în 2013 un profit de circa 560.000 de euro, însă datoriile istorice ale Televiziunii Române se ridică la 180 de milioane de euro, potrivit anunţului făcut, pe 5 martie, de Stelian Tănase, directorul general interimar al instituţiei. Despre acest subiect, Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • raduion raduion
    De ce sa platim noi pentru furaciunile lui Giurgiu, Sasu, Zgabercea , Pojoni, Lazescu, Radu Calin Cristea. Sa-i caute de bani pe talharii astia.
  • nae nae
    Tanase a fost numit politic de Ponta. Nu pentru competente manageriale a fost uns. Stelica cel cu coada mica a aterizat la TVR pentru servicii politice.
  • petre petre
    vezi argumente juridice la adresa
    http://televiziuneapublica.wordpress.com/avocat/
  • petre petre
    vezi argumente juridice la http://televiziuneapublica.wordpress.com/

    http://televiziuneapublica.wordpress.com/avocat/
  • mihai mihai
    Jos labele de pe TVR ! Ce sa discute primul ministru cu directorul TVR ? Probabil noua directie a stirilor pt ca intr-o tara normala exista institutii care sa controleze TVR ul . Sau poate il convinge pe Stelian Tanase sa refaca USL ul la tv :))))

Trimite un comentariu

sus