Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul dă titlul zilei: Tőkés, lász'ló moartă. România liberă: Parlamentul, refugiu pentru corupţi

 

adevarul tokes

Publicitate

Tőkés, lász'ló moartă, titrează astăzi ziarul Adevărul pe prima pagină, într-un articol despre incidentele de luni de la Târgu Mureş, unde s-a cerut autonomia Ţinutului Secuiesc. Pe de altă parte, România liberă deschide ediţia de astăzi cu felul în care a scăpat deputatul Daniel Chiţoiu de cercetare penală.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte ale zilei, reflectate pe coperta ziarelor.

Adevărul: Tőkés, lász'ló moartă. László Tőkés compară evenimentele de luni de la Târgu Mureş, unde s-a cerut autonomia Ţinutului Secuiesc, cu situaţia din Crimeea. Specialiştii în securitate contactaţi de Adevărul explică ce jocuri fae Tőkés, de ce sunt ele atât de periculoase pentru România încât trebuie curmate imediat, explică Adevărul.

România liberă: Parlamentul, refugiu pentru corupţi - Încă un deputat salvat de procurori: Daniel Chiţoiu. Fostul ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, acuzat de abuz în serviciu, nu poate fi urmărit penal, după ce Camera Deputaţilor a respins o cerere în acest sens a procurorului general.

Evenimentul zilei: Director în ASF cu patru salarii pe lună: 70.000 de lei. Este vorba despre Carmen Radu, director economic la Autoritatea de Supraveghere Financiară, care mai ocupă şi funcţia de membru în Consiliul deAdeministraţie Nuclearelectrica şi Romatsa, dar şi la Consiliul de Supraveghere al unei alte instituţii.

Libertatea, interviu cu Liviu Vârciu în pragul lansării noii sale emisiuni: „M-am lecuit cu greu de iubirea bolnavă pentru Adelina”.

Click! se întreabă: Adi Mutu, divorţ în secret? 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus