Skip to main content

PRESA DE AZI. Click! își promovează emisiunea pe prima pagină. Adevărul: Grațierea lui Gică Popescu rupe România

 

CLICK
„Uita-te la Click! pe tv”, titrează astăzi ziarul Click! Principalul subiect de pe prima pagină a tabloidului este propria emisiune, ce urmează să fie lansată astăzi pe Prima TV.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

Evenimentul zilei pune pe prima pagină un subiect despre bebelușii îngrijiți la Terapie Intenisvă. „De ce ne mor bebelușii?”, titrează publicația. Într-o postare pe o rețea de socializare, Silvia Costinean, una dintre doctorițele de la Spitalul Marie Curie, scoate la iveală fapte incredibile despre modul în care sunt îngrijiți micuții pacienți de la „Terapie Internsivă”, scrie publicația.

Capital: Fiscul își atacă discriminatoriu datornicii. „În timp ce mii se companii private sunt sugrumate de măsurile uneori aberante și nejustificat de agresive ale Fiscului, societățile de stat beneficiază în continuare de scutiri de la plata datoriilor”, notează publicația.

Adevărul deschide ediția de astăzi cu Gică Popescu, cel mai titrat personaj al momentului. Grațierea lui Gică Popescu rupe România, titrează cotidianul.

Academia Cațavencu îl pune pe prima pagină pe același personaj. Sfântu Gică, titrează Academia. În imagine este prezentat un înger Gică Popescu, cu aripi din dolari, la picioarele căruia stau doi draci, cu chipul fraților Becali.

România liberă: Actorul invizibil care ajută Rusia. Ziarul publică pe prima pagină un interviu cu Oleg Serebrian, ambasadorul Republicii Moldova la Paris, cunoscut geopolitician al spațiului pontic.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • niciun om care n-a furat in viata lui nu doreste gratierea unuia care a furat la doua maini, sa fie mai cu spor furatul! :) cum suntem, pe bune, un popor majoritar sarac, e o falsa problema fabricata de niste interesati sa faca valuri sperand la castiguri suplimentare: audiente cu publicitate si mai multe ziare vandute. romanul are cu totul alte griji, oricat s-ar screme mass media sa-l faca sa moara de grija lui popescu giga.

Trimite un comentariu